| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marcineczek2109 | |
|
| Witam , jak w temacie, mam nokie 5530XM i wersje oprogramowania 20.0.080. I dowiedziałem się że wyszła juz nowa wersja v30.0.009, ale podczas aktualizacji Nokia Ovi Suite nie znajduje mi zadnego nowego firmware. Czy tylko ja mam taki problem i ewentualnie czy jest możliwość ściągnięcia tej nowej wersji i skad? | ||
| darkonx | |
|
próbujesz aktualizować softa z poziomu telefonu? na mojej 5800XM mam to samo. Spróbuj zaktualizować z komputera przez NSU (Nokia Software Updater) przez kabel USB _________________ |
||
| marcineczek2109 | |
|
| To samo, zainstalowałem i znalazł aktualizację taką samą jak moj juz wgrany firmware, chyba jesteśmy skazani na czekanie;) a może to wina naszej sieci ja mam w PLUS, nie wiem może coś poradzicie? | ||
| darkonx | |
|
To nie jest tak że telefony Nokia mają jedną wersję firmware i zaraz po ukazaniu się aktualizacji możesz ją sobie zaaplikować. Praktycznie każdy operator sprzedaje nam telefon ze swoją wersją tego firmware [nie ważne że te wersje prawie się nie różnią]. Podczas gdy nowe wersje softu dla różnych operatorów ukazują się w miarę szybko to już umieszczenie ich w NSU takie szybkie nie jest. Więc mogło się zdarzyć że aktualizacja do twojego telefonu mogła nie zostać jeszcze umieszczona, poczekaj kilka dni i znowu uruchom tą aktualizację, powinno ci się zaktualizować za którymś razem _________________ |
||
| Jack | |
|
| Darkonx jeżeli nie jesteś pewny lepiej nic nie pisz ! Marcineczek2109 do tej operacji(czyli zmiany softu na nowszy) będziesz musiał zmienić product code na polski za pomocą programu NSS _________________ |
||
| marcineczek2109 | |
|
| ok spoko ale wtedy trace gwarancje,a mam moja nokie dopiero pol roku i szkoda by było ją stracić;) | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Co znajduje się w aktualizacji 8107 Windows Phone? |
Newsy | xJAmaTOx | |
[X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi |
Pytania i Problemy z telefonami | ZnamCie | |
[n97] Navfirm nie znajduje softu |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiatekmaciej | |
[5800] Telefon nie znajduje wszystkich mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | seti14 | |
Instalator nie znajduje wymaganego sprzętu dla sterownikówKarta graficzna nvidia gt 330m |
Pogaduszki | Raven1911 | |
[5530] Nie włącza się i na nic nie reaguje |
Pytania i Problemy z telefonami | davidmak | |
[n97] Telefon nie wykrywa aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | kossity | |
[6700] Nie włącza sie po aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | jacaaa8 | |
[N8] Po aktualizacji nie odtwarza plików flv |
Pytania i Problemy z telefonami | omegadoom | |