| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sarnecky | |
|
| Witam! Wczoraj otrzymałem swój moduł GPS. Jakież było moje zdziwienie gdy dzisiaj zrobiłem próbę wyznaczenia trasy z pkt A do pkt B. Wyczytałem już na kilku forach, że niby mój model obejmuje darmowa nawigacja Ovi. W praktyce jest zupełnie inaczej. Oczywiście, mapy i lektora mogę pobrać za darmo, lecz w momencie gdy chcę wyznaczyć trasę on łączy się ze sklepem i pokazuje mi 2 licencje do zakupu. Instalacja nowszego programu niż ten (3.01) nie jest możliwa, ponieważ wyskakuje komunikat o braku kompatybilności programu z urządzeniem. Pytanie, co z tym zrobić? Są jakieś możliwości współpracy z tym programem? Czy zostaje tylko jakaś alternatywna nawi? |
||
| Laki1231 | |
|
| sarnecky, z poziomu sklepu ovi są mapy próbowałeś? _________________ |
||
| sarnecky | |
|
| Kiedyś bodajże... Ale też wyskoczyło że nie jest kompatybilne. A na stronie Nokii gdzie można pobrać mapy, wybieram N5530XM i wyskakuje do pobrania TYLKO wersja 3.01. Za sekundę sprawdzę jeszcze z Ovi Store, chociaż nie sądzę żeby coś to dało |
||
| Laki1231 | |
|
| to wgraj inne mapy np sygic i tyle. _________________ |
||
| sarnecky | |
|
| To w takim razie inne pytanie. Dlaczego innym posiadaczom Nokii 5530XM działają darmowe Ovi Maps, a mi nie? |
||
| Laki1231 | |
|
| sarnecky, a probowales wgrac nowego softa? Na czysto. _________________ |
||
| sarnecky | |
|
| Tzn, jak na czysto? HR, a potem reinstal? Dzisiaj się zaktualizowałem do v40. |
||
| Laki1231 | |
|
| Najlepiej jakbys wgral jafem na czysto a moze ten soft juz nie ma za free navi _________________ |
||
| sarnecky | |
|
| v40 to najnowszy soft, wyszedł parę dni temu chyba. Na liście zmian było napisane, że jest Ovi Maps w wersji 3,06. A tu dupa.... |
||
| patrikos23 | |
|
| Włacz w telefonie mapy ovi i zostaw na jakieś 5 minut właczone. Potem podłacz tele do kompa w trybie PC suite czy podobnie i zaktualizuj mapy poprzez OVI Suite. Jak się nie da to nie pozostało ci nic innego jak wgrać inną nawigację, np Sygic czy garmin. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lub softa JAFEm mozże to przyiesie skutek. Miałem tak samo na N8 ale z przeglądarką. _________________ |
||
| sarnecky | |
|
| MAPY? Czy program OVI MAPS? Znaczy, co mam zaktualizować? Same mapy czy cały program? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Darmowa nawigacja Nokia Maps 3.08(141) |
Newsy | Laki1231 | |
[6720c] Nokia Ovi Maps (nawigacja) za darmo? |
Pytania i Problemy z telefonami | grzogo | |
darmowa nawigacja w 5800 xm |
Szukam | piotrekk280 | |
Orange: Darmowa nawigacja w telefonach SE |
Operatorzy GSM | patrikos23 | |
Darmowa Nawigacja Orange w najbliższy weekend |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |