| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patryk1694 | |
|
| Witam,dzisiaj bedąc w szkole i korzystajac z wifi,okazało sie ze Plus pobral mi opłate za GPRS,mam abonament,wiec jak to mozliwe ze przy korzystaniu z darmowej sieci pobralo mi kase ? mozliwe,ze jesli siec wifi stracila zasieg,to telefon korzystal z pakietow ? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| A czasami nie masz ustawionego automatycznego punktu dostępu Ustawienia > łączność > punkty dostępu > opcje > domyślny pkt dostępu > zawsze pytaj. Przeglądarka pytała o punkt dostępu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patryk1694, jest to możliwe ustaw sobie wifi jako domyślną sieć albo używaj wtedy wifi w trybie offline i nie będzie takich jaj. _________________ |
||
| patryk1694 | |
|
| jak odpalam opere to wybieram polaczenie i wybralem wlan,ale pewnie bylo tak,ze wifi sie rozlaczylo,i automatycznie z pakietow pobierało internet | ||
| Laki1231 | |
|
| Jak nie masz pewności, że zasięg jest bardzo dobry rób to w trybie ofline, lub kup pakiet np 100mb dla bezpieczeństwa. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| A najlepiej zmień połączenie domyślne to po przerwaniu połączenia WLAN wyskoczy ponowne zapytanie o nowe połączenie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[e63] Brak połączenie z internetem poprzez wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | dawid1107 | |
[5530 XM] Niechciane chińskie połączenie wap |
Pytania i Problemy z telefonami | pikolo321 | |
Nokia 5530 wifi serwer proxy |
Pytania i Problemy z telefonami | Linean | |