| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mriolop | |
|
| Witam miałem taki problem tel mi się wyłączał więc myślałem że to wina softu więc wgrałem nowy i dalej to samo się dzieje nie wiecie co to może być??? Tylko jak gdzieś dzwonie... Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Jak poczęsiesz telefonem to się nie wyłącza czasem?? _________________ |
||
| mriolop | |
|
NIe wiem mam tel od kilku dni ale teraz nim trzęsłem i si e nie wyłączył a masz może coś na myśli co to może by... Ałe wyłancza mi sie jak gdzieś dzwonie...._________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| mocno trżachaj w każdą stronę. Być może baterie trzeba papierek podłożyć. _________________ |
||
| mriolop | |
|
nawet nim rzucałem i nic a trzęsłem dosyć mocno... wkładałem baterie z innej nokii i to samo sie robi nadal się wyłancza jak gdzieś dzwonie... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
hm wyłącza? i włączasz POWEREM tel później? A najnowszego softa wgrałeś? Spróbuj wyciągnąć kartę pamięci wgrać softa i bez jej wkładania gdzieś zadzwonić._________________ |
||
| mriolop | |
|
| Tak włączam Powerem Softa wgralem tego RM-504_EUROPE_31.0.005_v6.0_5530 a i nie mam karty pamięci... _________________ |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Mój tata ma tak samo od nowości w 5800 jak wybiera połączenie, albo ktoś zadzwoni i odbierze, to nagle jest 2 minutowy laaaaaag, po czym następuje restart... Dosyć często się to zdarza, a w serwisie mówią tylko, że jak coś nie pasuje - proszę odesłać do serwisu -.- | ||
| mriolop | |
|
| Własnie Ciekawe czym to jest spowodowane.... _________________ |
||
| daanielito | |
|
mriolop napisał/a:
Problem dotyczy 5230? Link jest do symbiana na 5530? Spróbuj wgrać wersję 40.0.003. _________________ |
||
| mriolop | |
|
| mam nokie 5530, a jeśli możesz podrzuć tego softa, o którym mówisz aktualnie mam 32.0.007_v7.0_5530 _________________ |
||
| daanielito | |
|
| W takim razie w temacie jest błąd. Poprawcie! Mówiąc o tej wersja miałem na myśli softa na 5230 a nie 5530. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[N95] Telefon wyłącza się po 10 sek |
Pytania i Problemy z telefonami | kosiak | |
Nokia c5-00 - problem z budzikiem, telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | andrev6 | |
telefon nokia n73 samoczynnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | dommar | |
[E70]Podczas gry telefon się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | 93bodzio333 | |
[5530] Po rozładowaniu telefon się nie włącza |