| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| robi1007 | |
|
| Witam. Wczoraj chciałem przełożyć sobie kartę sim i po tej czynności włączyłem telefon, pojawił się oczywiście napis "nokia", a potem komunikat "Włączenie telefonu nie powiodło się. Proszę skontaktować się ze sprzedawcą." Dziś chciałem go flashować, ale jak już wszystko miałem gotowe, to nie wykrywa telefonu w J.A.F'ie. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. Proszę o pomoc. | ||
| Laki1231 | |
|
| Phoenix'em w trybie dead phone i wstanie + najnowszy dostępny soft POLSKI na navifirm. Jak nie znasz wersji podaj RM telefonu napisze Ci wersje softa polskiego. _________________ |
||
| robi1007 | |
|
| RM-504. Właśnie próbuję phoenixem, ale wywala mi błąd na samym starcie. Podaj ten soft może zadziała. | ||
| Casaya | |
|
| A z jakiegos powodu nie widzi telefonu.pewnie standard.. antywirus włączony? ovi sute włączone? Nokia Software Updater włączone? wszystko co powiązane z telefonem musi byc wyłączone _________________ |
||
| robi1007 | |
|
| Nic z tych rzeczy nie jest włączone. EDIT Tu macie okienko, które wyskakuje podczas flasha w Phoenix'ie. Zdjecia wrzucamy w tagu IMG.prosze nastepnym razem zwrócić na to uwage. // radziubaker |
||
| robi1007 | |
|
| Jakimś cudem pociągnął JAF, nie ma już komunikatu, tylko inny problem występuje. Gdy włączam go normalnie pokazuje się napis nokia, potem znika na sekundę całość i pojawia się biały ekran, a po około pięciu sekundach zamienia się to w takie paseczki drobne niebieskie i się całość wyłącza. | ||
| Laki1231 | |
|
Wgrałeś NAJNOWSZEGO SOFTA Z NAVIFIRM JAK kazałem. To objawy downgrad'u dlatego phoenix to blokował_________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, bo my tutaj nic nie wiemy,co i jaki soft.Potem wychodzi ze downgrade! na przyszłośc prosze uzupeniac rubryke z wersją softu w panelu użytkownika _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie nasza wina więc pretensje nie od nas. Teraz próbować wgrać najnowszy dostępny i czytać dokładnie co ktoś pisze. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| robi1007, Laki1231, a jesli chodzi o hackowanie jafem to prosze pisac e tamtym temacie.kolejne posty na temat jafa bedą skutecznie usuwane. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Temat nie jest o hakowaniu a tam jest sposób jak wgrać softa opisany nie wiem jaki problem tu widzisz. W ogóle o haku nie gadamy. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, napisałem że jesli chodzi o hackowanie jafem to prosze w temacie z Jafem...bo zanosi sie na to ze bedą pytania typu,dlaczego ,jak co teraz.... _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5530] Nie włącza się i na nic nie reaguje |
Pytania i Problemy z telefonami | davidmak | |
nokia 5530 nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | jankes90 | |
[5530] Po rozładowaniu telefon się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | wyrek | |
[5530] Aktualizacja Oprogramowania - Nie chce się pobierać |
Pytania i Problemy z telefonami | Rastafari | |
[5530 XM] Nie chce się zaloagować do HotSpot'a - Wifi. |