| Temat Zamknięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pikolo321 | |
|
| Witam jest to mój pierwszy post a piszę go ponieważ mam problem złapałem na jakiejś chińskiej stronie prawdopodobnie wirusa którego już unieszkodliwiłem lecz nie usunąłem mianowicie mam problem taki telefon łączy się co chwila z połączeniem GPRS i jakieś chińskie znaczki u mnie w telefonie to kwadraty cztery i połączenie to wysyła jakieś dane z mojego telefonu wiec postanowiłem wejść łączność>sieci docelowe >bez kategorii>i tu jest to chińskie połączenie daje opcje edytuj i to wygląda tak Nazwa połączenia:4kwadraty(wina czcionki nie posiadam chińskiej) nośnik danych pakietowe nazwa punktu dostępu cmwap itd unieszkodliwiłem go zmieniając adres serwera proxy oraz nr portu na jakikolwiek ponieważ on w momencie usunięcia za chwilkę się replikuje i znów łączy tak to tylko łączy lecz nie połącz posiadam: nokia 5530xm symbian s60 v5 wersja oprogramowania V 40.0.003 |
||
| chucky | |
|
| Zainstaluj sobie jakiegoś antywirusa na telefonie i przeskanuj zawartość telefonu i karty albo zrób formata. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Nie ma wirurów na symbiana ( tak pomiedzy nami). Ja bym zastosowal najmniejsza linie oporu... hard reset *#7370# a potem juz tylko pobierasz nowe ustawienia internetowe i wszystko wraca do normy. pamietaj ze hard reset skasuje wszystko z pamieci telefonu.zrob kopie zapasowa kontaktów,smsów i zdjec _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja bym wgrał softa, tak to jest jak się dziwne aplikacje ściąga... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, mozna od razu softa.ale mowilem o najmniejszej linii oporu.. HR.. soft z pewnoscia pomoze,plus hack... _________________ |
||
| pikolo321 | |
|
| zrobilem juz format karty pamieci oraz ustawienia fabryczne lecz dalej wyskakuje to polaczenie skanowalem kasperskim lecz antywirus w pewnym momecie lapie zwiche a co do antywirusow jaki jeszcze free polecacie?? nie chce robic nowego softa to w ostatecznosci a sciaglem to probojac wyrobic certyfikat na opada i ani niemam certyfikatu a w dodatku wirus Nie pisz dwóch postów jeden pod drugim, tylko edytuj poprzedni - chucky |
||
| chucky | |
|
| radziubaker, są wirusy na symbiana ale jest ich o wiele mniej niż np. na Androida a w dodatku jeśli się buszuje po nieznanych zagranicznych stronach to jest duże prawdopodobieństwo że się złapie jakiegoś wirusa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| pikolo321, to musisz wgrać nowego softa... _________________ |
||
| pikolo321 | |
|
| dziekuje bardzo pomogl mi hard reset ten kodem wczesniej robilem reset ale z poziomu ustawien i nic to nie dalo ale hard reset kodem rozwiozal moj problem dziekuje i temat do usuniecia [ Komentarz dodany przez: chucky: 08 Gru 2011 03:57 ] Zamykam - chucky |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5530] Połączenie WiFi a GPRS |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk1694 | |
[5230] Program blokujący niechciane połączenia i sms. |
Szukam | Pablo19901 | |
Chińskie ZTE rusza na podbój Zachodu |
Newsy | Laki1231 | |
Chińskie Apple Store sprzedawały naprawiane iPhone |
Newsy | Laki1231 | |