| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jaartek | |
|
| witam kupiłem telefon 5530 z GPS z allegro a ja zgubiłem kartę pamięci ( I NIE MOGĘ ZNAŁEŚ OPROGRAMOWANIA DO TELEFONU 5530 ^^" MOŻE KTOŚ MA MAPKĘ I SIĘ PODZIELI WIELKIE DZIKI Z GÓRY temat poprawiony na bardziej zrozumialy.// radziubaker |
||
| chucky | |
|
| Jeśli chodzi o Nokia Maps to ściągnij ją sobie przez Nokia Map Loader _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jedno pytanie... po co ci mapy gps skoro ten telefon nie ma wbudowanego odbiornika gps? ten telefon moze miec mapy gps ktore moga byc przeslane do innego zewnetrznego gpsa. nic wiecej nie zrobisz.jesli chciales telefon z gpsem to zle trafiles... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może namierzać na podstawie sieci choć jest to dosyć bardzo nie dokładne chyba, że użyje 3g, nie wypłaciłby się później. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, namierzanie według sieci? bez odbiornika gps? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Tak ale bardzo nie dokładne i płatne_________________ |
||
| jaartek | |
|
witam ma odbiornik |
||
| Casaya | |
|
| jaartek, wa własnie ze nie ma. 3 godziny biegałem i szukałem zasiegu gps.nawet sie nie wlącza w prawym górnym rogu ta antenka wiec o czym do mnie mówisz? Telefon Nokia 5530 XpressMusic współpracuje z zewnętrznym odbiornikiem GPS bluetooth. _________________ |
||
| jaartek | |
|
Laki1231 napisał/a:
co ty o tym ? Wisz |
||
| Casaya | |
|
| jaartek, bo to jest namierzanie przez internet... ale odbiornika gps nie masz i bez neta nie bedzie działal _________________ |
||
| jaartek | |
|
| ojej ojej ojej działo edit ty się znasz ? ta jasne Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| jaartek, namierzanie sieciowe jest płatne, garmin jest bezpłatny i inne nawigcje pod warunkiem, że ma się wbudowany GPS a ta nokia nie ma. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Karta pamięci. |
Pytania i Problemy z telefonami | marjar2 | |
Zablokowana karta pamięci. |
Pytania i Problemy z telefonami | MaTySeK721 | |
[Nokia C7] Jaka karta pamięci? |