| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Witam.. Mam możliwość kupna nokii 5800 ( niestety jest uszkodzona ) Sprzeajacy usterke opisuję tak : 'Uszkodzenie polega na tym że nie działa aparat foto i nie odtwarza filmów - nagrałem filmik inna 5800 i przesłałem, ale na tej nie działa wyskakuje komunikat że Nie można otworzyć, próba zewnętrznego odtworzenia i włącza się tylko sam dźwięk ' Jak myślicie .. Jaka może być przyczyna owej usterki ? I czy za 220 zł opłaca się kupić ? Proszę o odpowiedz i pozdrawiam _________________ |
||
| ziomek | |
|
| teoretycznie cos przyczyn może być wiele zalanie , uszkodozna płyta główna , rozwalony aparat albo wszystko w jednym . wiesz odtwarzacz możesz sobie dograć tak samo jak jakąś aplikacje nagrywająco video . o ile to jest wina softu . _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| A właśnie... jeżeli telefon zrobi zdjęcie innym programem .. to będzie wina softu ? _________________ |
||
| ziomek | |
|
| No jakiś czas temu tak było że gościowi na forum nie działała aplikacja aparat i nie miał jak zrobić zdjęcia a innym programem zrobił . ja uszkodzenie hardware gdyby to była wina softu sprzedający szybko by naprawił i sprzedał telefon drożej . _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| O właśnie a pro po.. możecie mi wytłumaczyć czym się różni ' hardware ' od ' softu ' bo ja coś nie kumam _________________ |
||
| Jack | |
|
| Hardware problemy fizyczne. Taśma wyświetlacz itp. Soft problemy z uruchamianiem. Niestabilna praca itp _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
Aha .. Rozumiem .. dzięki za wytłumaczenie _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[6730C] real player nie odtwarza filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | pioterk21 | |
[n73] Aparat nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | x-matti | |
[e71] Aparat nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | Gandex | |
[E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[5800] SpeedMeter nie działa |