| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mucka24 | |
|
| Mam Nokie 5800 moim problemem jest zhakowanie symbiana Podam wam informacje z nr *#0000# : - Wersja oprogramowania V 21.0.025 - Data wersji oprogramowania 02-04-09 - Wersja niestandardowa 21.0.025.385.03 Tutaj na naszym forum w poradniku Certyfikaty na zamówienie (Mój post napisałem na stronie 25 ) Otrzymałem odpowiedź , i pobrałem linka z Certyfikatem . Pobrałem aplikacje HelloOX i w tej nowszej wersji i w tej starszej . Poprzez program SignSIS podpisałem sobie tą aplikację HelloOX . Po podpisaniu tej aplikacji wrzuciłem do telefonu na Kartę pamięci w folder INNE i gdy próbuje uruchomić tą aplikacje która pozwoliła by mi zhakować pisze mi " Błąd certyfikatu Skontaktuj się z dostawcą aplikacji " I to jest właśnie moim problemem , bardzo prosze mi powiedzieć co robię źle . Z góry dziękuję i pozdrawiam . Nazywaj temat po ludzku // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Zrób tym i po problemie;/ i będziesz miał najnowszy soft;) przynajmniej shakowany. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Czasami tak może się zdarzyc. Jak nie chcesz jeszcze łamac softa, to możesz najpierw spróbowac zalogowac się sam na OPDA i tam wyrobic certa i key-a i podpisac on-line. Czasami pomaga;) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Zrób haka normalnie i tyle szybciej to zrobisz nie to podpisywanie. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Nie rób hacka, jeśli się boisz, lub nie chcesz. Ja do dziś nie mam i też nie chce. Twój wybór. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma się co bać, wszystko jest 100% odwracalne nie strasz ludzików. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Błąd przypisywania certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | Alcapter | |
[5800] Błąd certyfikatu przy instalacji garmina |
Pytania i Problemy z telefonami | aleks1975 | |
[N95] Błąd certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | dami278787 | |
[n73] Błąd certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | grzegorzek19972 | |
[6110 navi] Błąd certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | hudi90 | |
Jak usunąć komunikat błąd certyfikatu? |