| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nokia5800 | |
|
| Witam. Zrobiłem format i zainstalowalem ponownie system (Vista). Oczywiście zainstalowalem również Nokia PC Suit. Niestety niemoge połaczyć się z pc suit. Wiem że jest to wina sterownika Nokia 5800 Xpress Music USB Phone Parent. Screen: Próbowałem różnych rzeczy m.in : instalacji najnowszej, starszej wer. progrmu, czyszczenie rejestru, wyrzucenie sterownika Wdf01000.sys ... (sprawdzałem różne sposoby z googli i nic ). Proszę pomóżcie mi bo zaraz chyba oszaleje .Obrazki wstawiamy w tagu img.Poprawione.// patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| To zainstaluj Windows 7. I pobierz najnowsze driver'y z strony Nokii _________________ |
||
| nokia5800 | |
|
| Laki1231 - właśnie w tym rzecz że to musi być na tym systemie, patrikos23 sorry [Komentarz dodany przez patrikos23] Nic się nie stało. Pamiętaj o tym na przyszłość. |
||
| Laki1231 | |
|
Nie możesz lub Win7;/ chłopie reklamujesz najdurniejszy system świata, zainstaluj to a ale znając Viste nie pomoże zaraz dam link.EDIT: Proszę zainstaluj jako Administrator.: Pobieranie / Download:
EDIT: Tam pisze and VISTA jakieś 8MB to o ten plik chodzi;) |
||
| nokia5800 | |
|
Oczywiscie kochany system.. jak zwykle niedziała ... co do os to wiem zdazylem to dostrzec a moze inny pomysl.. oczywiscie na visty... |
||
| Laki1231 | |
|
| E nie znam;d pod innym portem spróbować, odinstalować wszystko i od nowa zainstalować, lub być może format telefonu pomoże;) _________________ |
||
| nokia5800 | |
|
haha ;p to juz wczesniej próbowałem jak bym tego nie robił to bym topic'a nie zakładał |
||
| Laki1231 | |
|
| Format telefonu również?? Mam propozycje zainstaluj JAF'a opis masz tu: http://symbiane.pl/instru...jaf&start=0 I być może PC Suite zacznie działać tylko odepnij telefon. Poradnik dotyczy też Visty;) |
||
| nokia5800 | |
|
a co ty taki dobry wujek dla visty ;p..z jafa kozystam od kilku lat (i go mam juz na pc'cie) a co do formatu fona to nie robilem bo na innym pc dzialal..ale jeszcze cos sprawdze jak zadziala to napisze |
||
| Laki1231 | |
|
| A NSU zainstalowany? Spróbuj;D jak nie pomoże to wy****** ten system/ EDIT: Umiesz angielski?? Dam ci link. |
||
| nokia5800 | |
|
| edit: co do nsu to mam z ty odnosnie os sie zgadzam a angielski umiem... a dodam jeszcze ze prze bt łączy się si normalnie ..ale mi zalezy na usb.. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
blad podczas instalacji....N96 16G |
Pytania i Problemy z telefonami | wisnia_23_1984 | |
BLAD INSTALACJI HELLOOXA 1.03 NA NOKI 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | luks121983 | |
[5228] Ostrzeżenie podczas instalacji aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | rosłon | |
Omijane zabezpieczenia podczas instalacji iMovie na iOS 5.0. |
Poradniki iPhone/iPod touch/iPad | xJAmaTOx | |
[Vivaz Ui5] Błąd certyfikatu podczas instalacji gry. |
Pytania i Problemy z telefonami | MrDv0rak | |
[5800] Błąd certyfikatu przy instalacji garmina |