| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Maniek007 | |
|
| Witam Mam telefon nokie 5800 Od pewnego czasu telefon nie reaguje na odebranego sms-a. Znaczy mryga lampka,ale niema dźwięku,wibracji,ani znaczka nowa wiadomość Próbowałem zmieniać ustawienia dźwięków, profile. Nie działało. Proszę o pomoc. |
||
| Laki1231 | |
|
| Zrób ustawienia fabryczne i po kłopocie;) A różn profile włączałeś to samo zawsze? Może inny dźwięk;D _________________ |
||
| Maniek007 | |
|
| Laki mam problem nie znam "kodu blokady" nie ustawiałem ani nie zmieniałem a przy zmianie ustawień na fabryczne prosi mnie o jego podanie. Tu wysuwa się pytanie jaki jest fabryczny Kod blokady? |
||
| patrikos23 | |
|
| 12345 albo 00000 _________________ |
||
| dawideq89 | |
|
| Ja mam ten sam problem w swojej nokii 5800, niestety ustawienia fabryczne nic tu nie pomogły,a softa wgrać od nowa nie mogę bo przy aktualizacji tel w nokia software tel mi się wyłącza i nie pozwala mi na wgranie. Całkowity format telefonu pomoże coś tutaj?? | ||
| DSV | |
|
Spróbuj hard resetu, jeśli nie pomoże to wgrywanie softa Jafem/ Phoenixem.. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dawideq89, wgraj sobie nowego softa sam JAF'em instrukcja w poradnikach. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a może wgranie programu antywirusowego wystarczy.może coś gryzie system?program może znaleźć wirusa tutaj masz link http://symbiane.pl/kasper...sky&start=0 |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, a po co się bawić lepiej po najprostszej linii hard reset nie pomoże to nowy soft. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231 masz racje.ale wiesz ze wgranie nowego softu trwa dłużej i jest bardziej skomplikowane choć obydwoje wiemy ze to lepsze rozwiązanie,ale wgranie softa być może będzie powodowało utratę gwarancji jeśli telefon jest na wciąż na gwarancji,ale tego nie wiemy. | ||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, niech zaktualizuje:) _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231 jak wolisz.Ty znasz sie lepiej. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Brak dźwięku przy przyjściu sms`a |
Pytania i Problemy z telefonami | diesel | |
[i450] Brak dźwięku sms przy słuchaniu muzyki |
Pytania i Problemy z telefonami | Trzystatrzy | |
[5800] Brak wyświetlania nazwisk przy połączeniach |
Pytania i Problemy z telefonami | sunfree | |
[5800] ,,Brak odpowiedzi bramki" przy połączeniu wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[E75] Brak dźwięku w grach |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
Brak dźwięku startowego 6730c |