| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Marq94 | |
|
| Otóż próbowałem sobie wgrać quake 2 i udało mi się to gra działa ,lecz nie mogę ani kucac ani skakać ;/ gdyż nie mam folderu e7d61da9 w private na karcie pamięci i nie mogę wrzucić pliku custom1.keymap a stworzenie tego folderu ręcznie to chyba nic nie da. Mam nie złamany soft. Jezeli ktoś wie co jest tego problemem to proszę o pomoc. |
||
| Laki1231 | |
|
| Marq94, ten folder przeważnie się tworzy ja tez go robiłem ale musisz mieć złamany system niestety. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
A czy wiesz jak złamać softa v 52.0.007 ? Bo żadnego poradnika nie mogę oblookać : /Darady tym sposobem ? [REKLAMA] Zakaz reklamowania// stankovi23 |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Ja robię tym i jest ok;) _________________ |
||
| Marq94 | |
|
tylko mam problem znalazłem tutaj swoj model http://www.blue-nokia.com/index02.html ,lecz jest tu pare modeli mojej noki Rm- 356 i kazdy inny 1 ma dopisek CHINA 2gi znow LTA Dopomóż D:_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Euro lub Emea jak nie ma Euro. _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| a powiedz czy po wcisnięcu flash telefon musi być wyłączony bo nigdzie nie wspomniałeś o tym . Ale nadal nie rozumiem o co chodzi system zchakowany poprawnie Aplikacje Unsigned się instalują itd. wszystko przebiegło zgodnie z poradnikiem. Zrobiłem w Private folder e... wkleiłem tak co trzeba all zainstalowałem od nowa i w quake nadal to samo Wszystko robie wg tego poradnika [REKLAMA]Nie pisz posta pod postem i nie reklamuj. Wszelkie pytania odnośnie hackowania zadawaj w tematach w dziale hacked symbian // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| może zły poradnik? Telefon ma być wyłączony xd postaram się ta informacje dodać? Jak wrócę do dom dam ci mój poradnik na quake około godziny 16:) wiem że ta gra niedziała powyżej pewnej wersji softa. A downgrade NIE polecam:) robiłem na tej noki i wylądowała w koszu:( _________________ |
||
| Marq94 | |
|
| Ok ja już jestem w domu : ) Tylko o to chodzi ,ze mi się Quake uruchamia normalnie gram ,lecz nie mogę tylko skakać i kucać a sterowanie mam takie zielona przod , czerwona tyl ,srodek strzelanie , +(+)+ - Enter , aparat do polowy prawo ,wł/wył lewo , aparat do końca Menu |
||
| Laki1231 | |
|
jeszcze power działa wiesz ;)pogłaszanie ściasznie też._________________ |
||
| Marq94 | |
|
o co chodzi ? Mam problem z tym dlatego ,ze bez kucania nie mogę przejść do następnych misji a + (+) zielony/czerwony ruszanie celownikiem w gore i dol. Czerwony przod zielony tył : )Cytowanie poprzedniego posta jest zbędne//stankovi23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Przycisk power ten od włączania tel też ma jakąś fukcję. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[Satio] Plik z folderu Private na dysku C |
Pytania i Problemy z telefonami | xdomino996 | |
Brak folderu gry |
Pytania i Problemy z telefonami | pierdoludek27 | |
[X6] Brak folderu "resource" |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
[5800] Brak obrazu w TV-out |
Szukam | krichna334 | |
[5800] Brak regulacji głośności |
Pytania i Problemy z telefonami | xrafal12 | |
[5800] Brak reakcji po podłączeniu Tubki. |