| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| das1995 | |
|
| mam do was pytanie na telefonie mam program MMCPwd v1.0.0 do którego jest potrzebny ten python ale jak bym chciał przeczytać hasło na innej karcie pamięci to tam niema tego programu więc trzeba go zainstalować tego Pythona w telefonie ale się nie da | ||
| Jack | |
|
| Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. Uściślij co konkretnie chcesz zrobić. _________________ |
||
| das1995 | |
|
| chodzi mi o to że jest taki program MMCPwd v1.0.0 który do działania potrzebuje python ale nie da sie go zainstalować w pamięci telefonu | ||
| patrikos23 | |
|
| jaki masz komunikat? _________________ |
||
| das1995 | |
|
| nie można zainstalować. nie włożono karty pamięci | ||
| patrikos23 | |
|
| Podczas instalacji powinna być możliwość wybrania miejsca instalacji, tj. na C lub na E. _________________ |
||
| das1995 | |
|
| niema a jak karta jest włożona to automatycznie instaluje się na karcie pamięci | ||
| Jack | |
|
| Więc dlaczego nie zainstalujesz na karcie? Każdy python jest inny. Jeden zainstalujesz na telefonie drugi tylko na karcie a kolejny na obydwóch jednak najlepiej znaleść taki pakiet instalacyjny który będziesz mógł zainstalować w pamięci telefonu. Wtedy najstabilniej działa _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Próbowałeś pythona stąd http://symbiane.pl/python-vt18097.htm Ja używam wersji PowerPython4All i nie mam problemu z aplikacjami napisanymi w tym języku. _________________ |
||
| das1995 | |
|
| ale ten program MMCPwd v1.0.0 instaluje sie w pamięci tel a żeby działał jest potrzebny python ale ja worze inną kartę pamięci żeby sprawdzić hasło to pythona nie bedzie na tej karcie i nie uruchomię tego programu i nie sprawdzę hasła | ||
| borek691 | |
|
| Może zmien w ustawieniach zeby zapisywalo ci w pamieci telefonu. | ||
| das1995 | |
|
| mam do was prośbę wyjmijcie kartę pamięci i zainstalujcie pythona na telefonie | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Brak możliwości zmiany motywu |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
[C6] Brak możliwości zarządzania aplikacjami |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekn80 | |
[Satio] Brak możliwości instalacji programów |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Satio] Brak możliwości wyboru punktu dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | satio12 | |
[Nokia C7] Belle. Brak możliwości instalacji po Hard Resecie |
Pytania i Problemy z telefonami | Merdion | |
[5800] Brak obrazu w TV-out |