| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| stingear | |
|
| Szukałem na forum, ale nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Podczas przeglądania internetu dosyć często wywala mi błąd "Brak pamięci...", niezależnie czy używam przeglądarki systemowej, czy Opery Mobile. Często się to dzieje, jak mam otwartą tylko jedną zakładkę, czasami przy 2/3. Zazwyczaj komunikat jest tylko takim przerywnikiem nieumilającym przeglądanie, a czasem całkowicie wyłącza mi przeglądarkę. Pamięci mi nie brakuje, żadne aplikacje oprócz przeglądarki nie są uruchomione w tle. Użyte rozwiązanie z przeniesieniem pamięci Cache na kartę pamięci. Dodam, ze dzieje się to tylko podczas przeglądania internetu. W nawigacji czy odtwarzaczu muzyki albo filmów(filmy czasem po 1,5 GB) nie ma żadnych problemow i nigdy błąd nie wystąpił. Jakieś propozycje? Nokia 5800 NE v60.0.003 Miejsce na C: 67,4MB Miejsce na E: 6,6 GB |
||
| Casaya | |
|
| Na 100 procent nic nie dziala w tle?? jakim sposobem masz soft 60.0.003? aktualizacja czy wgrales JAFEM? _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Nie patrz na miejsce na dyskach. Pamięci Ci brakuje RAM ściągnij Jbak i tam zobacz ile masz pamięci wolnej. Opera mobile zżera sporo mój rekord to 100 MB na 10 kartach a jak bierze systemowa to nie wiem. | ||
| Laki1231 | |
|
| Miałem ten telefon i miałem tak samo, on ma za mało ramu pod opere mobile, proponuje mini. Ale jeśli dzieje Ci się to po wczytaniu dwóch stron to proponuje wgrać soft, jeśli dłuższe użytkowanie to nic nie zmieni. _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Możesz sobie włączyć operę Turbo wtedy będzie ci kompresował obrazki. 5800 ma mało RAMu i jedna obszerniejsza strona zapycha pamięć Żadne kombinowanie nic tu nie da, pamięci jest fizycznie za mało i wyświetlenie komixxów czy mistrzów z wyłączoną opcją Turbo zapcha pamięć już z jedną kartą. |
||
| Casaya | |
|
| pio075, mopzliwe ale mialem 5800 i u mnie nic sie nie dzialo. a tak wogóle to zajrzyj na PW _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| pio075, ale turbo ma gorszą jakość obrazków lepiej już wgrać MINI moim zdaniem, lepiej to będzie śmigać i szybciej. _________________ |
||
| pio075 | |
|
Dlatego ja w 5800 internetu nie nadużywałem Najnowsza Opera Mobile - ustawiasz User Agent na Mobile, opera Turbo na włączona i do podstawowego surfowania styknie. Ja bym się raczej do przeglądania Demotów na tym telefonie nie nastawiał. |
||
| Laki1231 | |
|
| pio075, samo włączenie mobile dużo ciągnie... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ale user agent i zaznaczyc mobile to bedzie wersja mobilna.a jak desktop to zawsze pelna wersja bedzie stad moze sie ciac.choc ja tak nie mialem _________________ |
||
| elfisher | |
|
na c6 mialem ten sam problem. niestety s60v5 tak ma i nic na to nie poradzisz, za malo pamieci ram _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Nie S60v5 tylko Nokie z tym systemem. W Omni takich problemów nie miałem, nie słyszałem też żeby użytkownicy Vivaza czy Satio się skarżyli |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[N95] "Brak Pamięci" przy uruchamianiu aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | Kasprol | |
[Satio] Brak aplikacji "Muzyka" w menu multimediówProszę o szybką pomoc!!! |
Pytania i Problemy z telefonami | ajgorpimp | |
"Uciekająca Pamięć" z karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Branndy | |
"Karta Pamięci Uszkodzona" po otworzeniu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Marq94 | |
[X6] Brak folderu "resource" |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
[5800] ,,Brak odpowiedzi bramki" przy połączeniu wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[5800] "Oczekiwanie na GPS" w Nokia Maps |
Pytania i Problemy z telefonami | fajny_nick | |
Android musi "mulić"? Nieprawda! Ale "muli''Android jest wolny, ale nie z powodów, jakie podał Andrew Munn. |
Newsy | xJAmaTOx | |
[Nokia 5800] Karta pamięci - komunikat brak dostępu |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |