Autor Wiadomość
zede [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 04:10 [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam nokie 5800 XM zainstalowałem oprogramowanie v52.0.015.C6-00 by LuziQ według poradnika [REKLAMA] Ominąłem punkt 3.
A problem w tym ze jak włączę telefon to mija około 1 min żeby ekran dotykowy załapał dotyk ( ekran się świeci wszystko chodzi tylko nie da się rosząc nic na ekranie). Jak już załapie to wszytko ładnie chodzi, ale problem się zaczyna znowu jak się telefon zablokuje i i po np 30s się go odblokuje to znowu się dzieje to ze nic nie mogę robić na ekranie żadna reakcja trzeba czekać około 10s na reakcje, a jak się telefon zablokuje na 1 min i sie odblokuje to trzeba czekać okolu 2 min na zadziałanie ekranu dotykowego ( wszytko widać ładnie tylko telefon nie odpowiada na żadne reakcje palca).1 min żeby ekran dotykowy załapał dotyk ( ekran się świeci wszystko chodzi tylko nie da się rosząc nic na ekranie). Jak już załapie to wszytko ładnie chodzi, ale problem się zaczyna znowu jak się telefon zablokuje i i po np 30s się go odblokuje to znowu się dzieje to ze nic nie mogę robić na ekranie żadna reakcja trzeba czekać około 10s na reakcje, a jak się telefon zablokuje na 1 min i sie odblokuje to trzeba czekać okolu 2 min na zadziałanie ekranu dotykowego ( wszytko widać ładnie tylko telefon nie odpowiada na żadne reakcje palca).
Proszę o pomoc bo nie wiem co zrobić, oprogramowanie instalowałem około 3 razy, próbowałem tez instalowac inne oprogramowanie v52.0.010.C6-00 by LuziQ !!UPDATE!! 08.01.2011 i działo sie to samo jak nie gorzej.

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.Poza tym na forum jest zakaz reklamowania..//patrikos23
Laki1231 [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 04:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Dotyk oryginalny;) ? Ten soft ma tak, że podróby ekranu lub dotyku nie przejdą.

zede [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 05:09   Postaw piwo autorowi tego posta
oryginalny raczej

A jak nie to jakiego softa zainstalowac??

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji edytuj. Jeszcze jedna poprawka i KOSZ// patrikos23
Laki1231 [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 07:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Wcześniejszego ale na 99% downgrade nie wyjdzie wiem z doświadczenia;) 100zł potem płaciłem.

zede [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta
Klapa teraz jest już inny problem gorszy problem ( a dokładnie telefon pad nie da sie włączyć go jak chce fleszowac to pisze mi.
"Phone did't respond if the phone in not started yet please wait fon the phone to start and connect to usb, then press YES to continue. If phone is not responing prees NO"
Co teraz zrobić dać do komisu?? Jak tak to ile będe musiał zapłacić? I co im powiedzieć w tym komisie???
Laki1231 [5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa Napisany: 28 Sty 2011 10:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Telefon się powinien włączyć mimo tego;p mów, że aktualizowałeś na laptopie i bateria w nim padła i si telefon uwalił;) ale powinien działać mimo tego.