| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Koli96 | |
|
| Witam. Po długim czytaniu i siedzeniu, ze słownikiem w ręku, udało mi się zainstalować FW z C6 na mojej 5800 [by pnht.org] i mam teraz problem, a mianowicie nie działa mi internet. Gdy łączę się z Wi-Fi wszystko jest OK, potem biorę np. OVI Store i mam błąd łączenia się z serwerem, czy coś takiego, potem biorę Internet, wpisuję sobie google.com i mam, że nie właściwa nazwa serwera chyba [coś takiego - mam po angielsku i było chyba Invalid server name?], próbuję wp.pl i to samo. No to się wkurzyłem, ale myślę sobie popatrzę w ustawieniach, ale tam nic nie ma. Wie ktoś co zrobić?? Bo jak nie ma wyjścia to powracam do oryginalnego softu ;] | ||
| Jack | |
|
| Punkt dostępu skorygowany poprawnie ze stroną operatora? _________________ |
||
| Koli96 | |
|
Tzn.? |
||
| patrikos23 | |
|
| Ustawienia konfiguracyjne operatora do łączenia się z internetem. _________________ |
||
| Koli96 | |
|
Ale ja się łączę przez Wi-Fi [ Komentarz dodany przez: Jackson: 08 Sty 2011 01:10 ] Opis:
Sam naważywłeś piwa. Chodzi mi o sam moment łączenia, tzn., że się łączy Posty połączone // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800] SpeedMeter nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | Jemo | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[5800] Digitizer czasami nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | Marq94 | |
NOKIA 5800 NIE DZIAŁA MAPA |
Pytania i Problemy z telefonami | desay88 | |
Nie działa Ci Gadu-Gadu Na Nokii 5800WEJDŹ! |