| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Suubi | |
|
Wkurza mnie to że mnie wkurzają certyfikaty itp itd a konkretnie chciałbym shakować swoją 5800 i tak wiem jest cąły dział o hakowaniu symbiana ale ja za choinke się tam odnaleźć nie mogę;/ To mój pierwszy telefon ze symbianem i nie chcę czegoś porządnie spieprzyć więc prośbę mam.. mógł by mi jakiś ktoś dokłądnie napisac jak się hakuje 5800 Xp? |
||
| chucky | |
|
| $Suubi potrzebny ci będzie HelloOX2 i certyfikat z Imobile lecz na tej stronce podpiszesz aplikacje tylko on-line _________________ |
||
| Suubi | |
|
a mógłby ktoś mi to jakoś dokłąniej wytłumaczyć ? _________________ |
||
| chucky | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki _________________ |
||
| Kruczak10 | |
|
a ja nie kapuje o co chodzi |
||
| Casaya | |
|
| Kruczak10, odpowiedz znajdziesz tutaj Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian a temat zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Metoda na hack - wszystkie telefony (25.09.11)Działa na Satio |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Hack 5800 xm |
Pytania i Problemy z telefonami | michu606 | |
[5800] s60v5 szukam aplikacji hack bluetooth |
Szukam | Obek | |
[5228] HACK/FLASHProszę o pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | prosiacz3k | |
Louder Volume Hackzwiększa głośność telefonu |
Aplikacje | patrikos23 | |
Quick Hack Kit BetaSzybkie łamanie symbiana, niestety już nie działa |
Aplikacje | BoRoS | |