| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| black_irony | |
|
| Może mi ktoś jasno wytłumaczyć jak ja mam to uruchomić, złapać GPS i tak dalej. Próbowałam kombinacji na wszystkie sposoby ale to za nic nie chce działać... Czy ja to naprawdę mam za darmo, czy będę płacić niebotyczne kwoty za każdym razem gdy zechcę się połączyć z GPSem (taryfa to orange pop, nie mam wykupionego żadnego internetowego ani nawigacyjnego pakietu). |
||
| v1sioN | |
|
| To tak, w 5800 GPS standardowo jest wspomagany przez internet, odpłatnie.. Aczkolwiek, ja to wyłączyłem, wejdź w aplikacje>lokalizacja, ustalanie pozycji>metody ustalania pozycji i odhacz 'Wspomaganie GPS'. _________________ |
||
| lovelas69 | |
|
| ale jak odhaczysz to powiem Ci, że zintegrowany GPS w telefonie jest tak kiepski, że odechce ci się korzystania z nawigacji... w ogóle ciężko ja załączyć na otwartym polu a co dopiero w samochodzie... Skazani jesteśmy na A-GPS czyli wspomaganie GPS, które jest odpłatne | ||
| adasko96 | |
|
| Musisz włączyć wspomaganie GPS i nie będzie ci pibierało kasy. u mnie na noki 5230 chodzi dobrze jak jest wyłączone wspomaganie. a jak coś to ściągnij sobie garmina albo sygic aura. tylko one zajmują od 45mb do 80/90mb | ||
| Jack | |
|
Opis:
Nie chodzi tutaj o pobieranie pieniędzy z konta, tylko o wykorzystywanie transferu GPRS, które jeśli nie wykupimy pakietu jest płatne. _________________ |
||
| s4all | |
|
| Wyłącz A-GPS i na zintegrowanym GPS działa dobrze Mapy wgraj przez Ovi Suite i jest wszystko za FREE ale osobiście polecam Sygic | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia 5800 Xpress Music z nawigacją |
Newsy | lui754 | |
Jak zrobić spolczszenie w nokii 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
Nokia U jaki jest koncept opracowany przez fanów Nokii? |