| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agves | |
|
| Witam, mam problem z kablem wyjściowym TV, a mianowicie gdy podłączam do do tv, a na pewno robie to dobrze, nic sie nie dzieje, nic sie nie wyświetla, raz mi wyskakuje użyj mikrofonu w telefonie a raz nie. W komórce ustawienia mam na pewno dobrze, ustawione na PAL. itd. Ale teraz tak, Ten kabel TV jest od mojej starej komórki noki 6500Slide, tam było inne wejście pod ten kabel, i dlatego kupiłem przejściówkę i wszystko jest ok, ale nie ma obrazu ani nic... i teraz ie wiem czy to wina przejściówki czy wina kabla, czy tez może coś robie źle... ;/ Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker |
||
| sadam81 | |
|
| Kabel nie jest oryginalny i nie będzie działać prawidłowo. Kupiłeś zamiennik innej marki niz Nokia. _________________ |
||
| Agves | |
|
| sadam81, Kabel jest oryginalny od noki 6500s ale jest tylko dokupiona przejściówka, czy problem by właśnie był przez nią ? |
||
| sadam81 | |
|
| Ile masz pinów na mini/micro jacku w przejściówce a ile w kablu _________________ |
||
| Agves | |
|
| sadam81, Kurcze, nie pomyślałem... W kablu mam 3 a w przejściówce 2 ;/ |
||
| Agves | |
|
| sadam81, I przez to nie działa? |
||
| sadam81 | |
|
| ile masz ? Policz i napisz mi, to powiem ci czy będzie działać czy nie. _________________ |
||
| Agves | |
|
| sadam81, No w kablu są 3 a w przejściówce 2 |
||
| sadam81 | |
|
| No i to załatwia sprawę. Nie będzie działać bo nie ma równowagi na kablu i na przejściówce. Musi być tyle samo na jednym, jak i na drugim. _________________ |
||
| Agves | |
|
| Aha, wiec musi być tyle samo, ale gdzie ja teraz taką przejściówkę dostane ;p | ||
| sadam81 | |
|
| W dobrych sklepach RTV typu EURO, SATURN, MEDIA-MARKT _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Agves | |
|
To dziękuje, że sie wszystko wyjaśniło |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5230] Jak podłączyć się do internetu? Jak wrzucać gry? |
Pytania i Problemy z telefonami | Lotarius | |
Nokia 5800 kabel TV |
Pytania i Problemy z telefonami | ShooT800 | |
[Vivaz] Jak podłączyć do TV |