Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 09:35 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, mam problem z kablem wyjściowym TV, a mianowicie gdy podłączam do do tv, a na pewno robie to dobrze, nic sie nie dzieje, nic sie nie wyświetla, raz mi wyskakuje użyj mikrofonu w telefonie a raz nie. W komórce ustawienia mam na pewno dobrze, ustawione na PAL. itd. Ale teraz tak, Ten kabel TV jest od mojej starej komórki noki 6500Slide, tam było inne wejście pod ten kabel, i dlatego kupiłem przejściówkę i wszystko jest ok, ale nie ma obrazu ani nic... i teraz ie wiem czy to wina przejściówki czy wina kabla, czy tez może coś robie źle... ;/

Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker
sadam81 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Kabel nie jest oryginalny i nie będzie działać prawidłowo. Kupiłeś zamiennik innej marki niz Nokia.

Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:05   Postaw piwo autorowi tego posta
sadam81,
Kabel jest oryginalny od noki 6500s ale jest tylko dokupiona przejściówka, czy problem by właśnie był przez nią ?
sadam81 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ile masz pinów na mini/micro jacku w przejściówce a ile w kablu kod emotikony: :?: to jest ważne

Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:11   Postaw piwo autorowi tego posta
sadam81,
Kurcze, nie pomyślałem... W kablu mam 3 a w przejściówce 2 ;/
Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:11   Postaw piwo autorowi tego posta
sadam81,
I przez to nie działa?
sadam81 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
ile masz ? Policz i napisz mi, to powiem ci czy będzie działać czy nie.

Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:15   Postaw piwo autorowi tego posta
sadam81,
No w kablu są 3 a w przejściówce 2
sadam81 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
No i to załatwia sprawę. Nie będzie działać bo nie ma równowagi na kablu i na przejściówce. Musi być tyle samo na jednym, jak i na drugim.

Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:19   Postaw piwo autorowi tego posta
Aha, wiec musi być tyle samo, ale gdzie ja teraz taką przejściówkę dostane ;p
sadam81 [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
W dobrych sklepach RTV typu EURO, SATURN, MEDIA-MARKT

Autor postu otrzymał pochwałę.
Agves [5800] Jak podłączyć kabel TV do telewizora Napisany: 07 Gru 2011 10:21   Postaw piwo autorowi tego posta
To dziękuje, że sie wszystko wyjaśniło kod emotikony: :D
1 2 »