| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Koli96 | |
|
| Witam. Mam prośbę. Napisze mi kroś krok po kroku jak wgrać FW z C6[by pnht.org] na 5800?? I w JAF'ie, które światełka mają się palić itp. Będę bardzooooo wdzięczny. | ||
| Laki1231 | |
|
| Jak chcesz telefon wyrzucić do śmieci proszę bardzo;) to nie jest soft pobrany ze strony www.blue-nokia.com czy NafiFirm. To jest przerobiony soft (przrekordowany? coś takiego) dzięki czemu jest taka możliwość musisz poszukać w sieci;) _________________ |
||
| Koli96 | |
|
| Dobra, już wiem jak ale mam problem z JAF'em, a mianowicie taki: Pobieranie / Download:
Wie ktoś co zrobić?? |
||
| Laki1231 | |
|
| Przykro mi ale Ci nie pomoge. Tu masz pełny opis. Pobieranie / Download:
w razie nie jasności opisu zapraszam na PW. Łatwiej będzie mi wytłumaczyć odnoszać sie do tego poradnika. EDIT: http://symbiane.pl/hack-i...-s1-vt19051.htm Zapraszam tu pierw zapoznaj się z lekturką na temat flaszowania czystego FW dopiero modyfikowanego. Linki zewnętrzne piszemy w tagu code. Poprawiłem. Proszę o tym pamiętać. // patrikos23 |
||
| Kichaa | |
|
| Jeżeli nadal pytanie jest aktualne:[REKLAMA] Dodam że musisz umieć flashować za pomocą JAF'a. Przedwczoraj robiłem tym sposobem i wszystko hula aż miło Nie reklamuj // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Ta jasne umieć, przedszkolak Ci to zrobi. Zrób hard reset telefonu, teraz ten błąd sobie przypomniałe. Nie pomoże to zaktualizuj sobie telefon przez NSU i dopiero zrób flash JAF'em;) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5800] Jak wgrać nowy soft ? |
Pytania i Problemy z telefonami | Agamemnon | |
[5800] Jak wgrać firmware z ery? |
Pytania i Problemy z telefonami | chili77 | |
[5800] Nie można wgrać zmodyfikowanego softu po zmianie pc |