| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agamemnon | |
|
Witam Proszę o info krok po kroku jak wgrać nowy soft do 5800 ? Jakich programów użyć, skąd ten soft wsiąść, po prostu krok po kroku Aktualnie mam brandowany soft plusa, chciałbym wgrać jakiś ulepszony soft, niekoniecznie przyśpieszający fona ale wprowadzający jakieś zmiany na +. ( słyszałem że można wgrać coś na wzór C6 ale nie musi być akurat koniecznie ten). Robiłem już takie operacje, tyle że na SE a tutaj nie wiem od czego zacząć _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Najprościej będzie wgrać nowy soft przez NSU. Dostępny na stronie nokii do pobrania, po prostu podłączasz telefon i robisz krok po kroku jak tam Ci piszą A co do softu z C6 to już są modyfikacje, i chyba wymagają złamanego systemu._________________ |
||
| Agamemnon | |
|
| No to wiem, tylko problem w tym, że jak podłącze przez NSU to pewnie wgra mi owszem nowy softem ale nadal zbrandowany na Plusa a ja chciałbym pozbyć się branda. Tak więc proszę o instrukcje jak złamać system aby wgrać ulepszony soft _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Proszę: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm możesz go od razu shakować i nie będzie brandowany_________________ |
||
| Harmattan | |
|
Agamemnon, a jeśli chodzi o samo odbrandowanie to widziałem tylko odbrandowanie od Orange. Sam w sumie nie spróbowałem, ale na forum jest. Może zadziała do Plusa _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Moim sposobem wszystko sie odbranduje, to nie jest nie wiadomo jaki problem. _________________ |
||
| Agamemnon | |
|
Spróbuje to jakoś ogarnąć A czy zamiast softu ze strony blue-nokia mogę wgrać np. ten - http://symbiane.pl/5800xm...020-vt25100.htm ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Możesz ale musisz posiadać pierw ten 52.0.007. Jak go wgrasz to robisz hard reset i format karty pamięci, i dopiero to z linku wgrywasz. Aha i nie robisz podmiany pliku !!!!!!!! BARDZO WAŻNE. Ten soft z linku który dałeś jest już shakowany. _________________ |
||
| Agamemnon | |
|
52.0.007 wgrałem przez NSU ( brand niestety pozostał )Hard reset zrobiony. Tylko jak sformatować kartę ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Agamemnon, jak wgrasz przez NSU to zostanie ci brand softa masz wgrać z mojego poradnika. Format na kompie najlepiej _________________ |
||
| Agamemnon | |
|
| Jak daje format na kompie to jaki system plików mam wybrać ? FAT32 czy NTFS ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| FAT32 napisałem co masz zrobić aby był niebrandowany _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |