| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chili77 | |
|
| Witam Mam następujący problem - postanowiłem wymienić muzykę w 5800 po wymianie mp3-jek i wejściu w menu muzyka/wykonawcy jaki i albumy zostały stare albumy jak i wykonawcy nowe też się pojawiły ale nie potrafię usunąć starych, restart też robiłem. Gdy wybieram z menu usuń pokazuje się komunikat "plik jest uszkodzony akcja została anulowana". Może wiecie jak to pousuwać? Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Proszę zapoznać się z punktem 1.1 regulaminu tego działu zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson |
||
| ziomek | |
|
| spróbuj zaktualizować odtwarzacz muzyczny powinno pomóc . _________________ |
||
| Jack | |
|
| Sam usunąć ich nie możesz. Telefon sortuje je automatycznie. Spróbuj może odświeżyć odtwarzacz. Może to coś da _________________ |
||
| chili77 | |
|
| Odświeżałem już też i nic :-( Na pewno informacje o albumach i wykonawcach są zapisane na karcie pamięci a nie w telefonie bo po wyjęciu kary nie ma ani wykonawców ani albumów. |
||
| Jack | |
|
| jak bardzo ci na tym zależy to sformauj kartę pamięci i wgraj na nowo mp3. Jak dla mnie to szkoda zachodu dla jakichś wykonawców _________________ |
||
| drago_o | |
|
| hymm jest to ewidentny błąd oprogramowania... bo w normalny sposób usuwa się to przez odświeżanie a ręcznie tego nie zrobisz... jedynym sposobem znanym mi to zaktualizowanie w jakiś sposób odtwarzacza lub korzystanie z innego... oryginalny odtwarzacz wydaje się być integralna częścią oprogramowania więc nie wiem czy da rade go zaktualizować żeby błąd znikną, chyba, że przez aktualizacje softa telefonu... więc proponuje PowerMP3 lub LCG Jukebox _________________ |
||
| chili77 | |
|
Już doszedłem przez program Nokia Ovi Suite da się to zrobić Więc zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[VIVAZ] Jak zaktualizować soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | daniel741 | |
Jak samemu zaktualizować Windows Phone 7 |
Poradniki Windows Phone | A.Wesker | |
Poradnik jak zaktualizować telefon z Windows Phone 7 |