Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
chili77 [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 05:12 [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Mam następujący problem - postanowiłem wymienić muzykę w 5800 po wymianie mp3-jek i wejściu w menu muzyka/wykonawcy jaki i albumy zostały stare albumy jak i wykonawcy nowe też się pojawiły ale nie potrafię usunąć starych, restart też robiłem. Gdy wybieram z menu usuń pokazuje się komunikat "plik jest uszkodzony akcja została anulowana". Może wiecie jak to pousuwać?

Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Proszę zapoznać się z punktem 1.1 regulaminu tego działu zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson
ziomek [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 05:17   Postaw piwo autorowi tego posta

spróbuj zaktualizować odtwarzacz muzyczny powinno pomóc .

Jack [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Sam usunąć ich nie możesz. Telefon sortuje je automatycznie. Spróbuj może odświeżyć odtwarzacz. Może to coś da

chili77 [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 05:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Odświeżałem już też i nic :-(

Na pewno informacje o albumach i wykonawcach są zapisane na karcie pamięci a nie w telefonie bo po wyjęciu kary nie ma ani wykonawców ani albumów.
Jack [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
jak bardzo ci na tym zależy to sformauj kartę pamięci i wgraj na nowo mp3. Jak dla mnie to szkoda zachodu dla jakichś wykonawców

drago_o [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 11:41   Postaw piwo autorowi tego posta

hymm jest to ewidentny błąd oprogramowania... bo w normalny sposób usuwa się to przez odświeżanie a ręcznie tego nie zrobisz... jedynym sposobem znanym mi to zaktualizowanie w jakiś sposób odtwarzacza lub korzystanie z innego... oryginalny odtwarzacz wydaje się być integralna częścią oprogramowania więc nie wiem czy da rade go zaktualizować żeby błąd znikną, chyba, że przez aktualizacje softa telefonu... więc proponuje PowerMP3 lub LCG Jukebox

chili77 [5800] Jak zaktualizować wykonawców i albumy w odtwarzaczu? Napisany: 07 Lis 2010 11:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Już doszedłem przez program Nokia Ovi Suite da się to zrobić kod emotikony: :)

Więc zamykam // Jackson