| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kolix | |
|
| Witam mam pytanie mam nokie 5800 i mam wolnego 30mb i troche mi sie fon przycina i patrze na pamiec i pisze pozostale pliki (16)mb i nie wiem co usunac zeby szybciej chodzil. Albo jak przyspieszyć telefon tak aby dobrze chodzil. | ||
| bartek50003 | |
|
| Spróbuj zainstalowac wszystkie aplikacje na karcie pamięci (jeśli oczywiście posiadasz). _________________ |
||
| miechu | |
|
| Niektórych aplikacji nie warto instalować na karcie pamięci, bo mogą się wtedy ostro przycinać. Chyba, że masz same pierdoły, jakąś latarkę czy coś to tak. Dodatkowo nie wiem po co Ci aż tyle aplikacji ;p może warto pomyśleć o usunięciu kilku ;p bo jak masz ich aż tyle to telefon chyba zawsze będzie Ci się ciąć ;p | ||
| DSV | |
|
| Radziłbym Ci sformatować ten telefon i wgrać późnej tylko te potrzebne aplikacje. | ||
| bartek50003 | |
|
| Możesz z tym spróbowac: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Więcej miejsca w pamięci Twojego telefonu |
Pozostałe | BoRoS | |
[5800] Ubyło miejsca w pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | DaVi0 | |
[5230] Jak zrobić więcej skrótów na ekranie głównym? |