| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| damianekk_15 | |
|
| Witam. mam problem mianowicie sciagam sobie teledyski z youtube w formacie MP4 ale o rozmiarze 1280x720 , totez moja nokia ich nie odtwarza. Konwertuje je uzywajac Format Factory uzywając opcji "Urządzenie mobilne Nokia 58xx" i prawie zawsze teledyski sa zbyt male takie jakby poprzycinane , nie sa na pelnym ekranie lub slabej jakosci. Chcialbym dowiedziec sie o optymalne ustawienia dla mojego telefonu jakie powinienem wpisac aby uzyskac jak najlepsza jakosc, poniewaz kompletnie sie na tym nie znam. bitrate,fps, aspekt, encode 2 pass, i rozmiar. a audio to: częstotliwosc, bitrate,kanał audio, wskaznik glosnosci, audio stream index. pozdrawiam |
||
| drago_o | |
|
Twój ekran ma 640x360 pixeli i takie będą najlepsze ustawienia _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Najlepiej użyj orgoramy ANY VIDEO CONVERTER. W programie wybierzesz opcje domyślny MP4 coś w tym stylu tylko nie MP4 na IPODA tylko taki ogólny tam będzie. Następnie, będą dodatkowe opcje musisz wybrać kodek MPEG4. Reszty oprócz rozdzielczoćsi nie przestawiaj. _________________ |
||
| drago_o | |
|
jeśli podłączysz telefon w trybie PC Suit to Windows i nowsze sam będzie pytał Cię czy nie prze konwertować na odpowiedni format...pozdro _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| drago_o ale nie ma pewności poprawnego działania;) czasem jest tak, że film sie wiesza i nie ma juz innego wyjścia. _________________ |
||
| drago_o | |
|
| nie wiem.. ja na swojej nie konwertuje wcale i jest gitara ;p _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Konwertowanie motywów S60v.5 na S60v3 |
Szukam | sko.rek | |
Odtwarzacz Filmówna Nokie 5800 XM |
Szukam | LLLeoPL | |
Pytania odnośnie filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[x6] Odtwarzacz Filmów avi |
Szukam | master228 | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |