| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Suubi | |
|
| Witam serdecznie Mam problem z moją nokią 5800 a mianowicie pamięc telefonu wynosi ok 80 mb a u mnie jakimś cudem jest wolne tylko 10 mb. Przeglądając wszystkie pliki w komputerze zajmują one ok 20 mb więc gdzie może się znajdować całą reszta? Telefon wypisuje że ponad 60 mb to pliki twz inne. Sęk w tym że wszystkie aplikajce instaluję na karcie pamięci nie na telefonie. Tak więc jak mogę znaleść pliki które mi zajmują tyle miejsca wtelefonie? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson _________________ |
||
| Jack | |
|
| nie wiem jak to w s60v5 ale aby sprawdzić ilość wolnej pamięci i co ją zajmuje wchodzę w menu > szczegóły pamięci _________________ |
||
| Suubi | |
|
| Wiem wiem. Właśnie sprawdzając w taki sposób wyszło mi że na telefonie przykłądowo wiadomości zajmują ok 1mb i nagle "inne pliki" zajmują 70mb i nie wiem w jaki sposób mógłbym po prostu je znaleźć i usunąć. Sprawdzając telefon przez OVI lub po prostu jako pamięc masową wszystkie zaznaczone pliki zajmują 2mb. W takim bądz razie gdzie jest ta reszta? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| musisz zrobić hard format telefonu to są pewnie pliki z przeglądarki i jakieś aplikację. Hard format oraz format karty pamięci. Hard format robisz zielona słuchawka czerwona przycisk aparatu i power do momentu pojawienia się napisu Nokia _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Suubi | |
|
| Ok więlkie dzięki, lecz mimo wszystkoczy istnieje program za pomocą którego mógłbym w przyszłości wszystkie aplikacje usuwać bezhard resetu? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Być może zadziała u ciebie program nuldel do usuwania śmieci z telefonu lub X-clear, ale musisz zainstalować pythona. Jak pierwszy raz uruchomiłem nuldel to usunęło mi ponad 10 mega śmieci. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Suubi, można wejść w menadżer aplikacji w ustawieniach i po przez niego usuwać;) _________________ |
||
| ziomek | |
|
| nuldel to syf najnowsza wersja X-clear jest dobra . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Suubi | |
|
| Będę próbował w takim bądz razie te dwa programy. Dziękuję za pomoc. Laki niestety w menadżerze właśnie nie było tych aplikacji w tym twkił problem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Suubi, czasem tak się dzieje niestety_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[X6] - Mała ilość pamięci ram i czy można ją zwolnić. |
Pytania i Problemy z telefonami | hya2n | |
[5800] Ubyło miejsca w pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | DaVi0 | |
[5800] Jak zrobić więcej miejsca na pamięci telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[SE vivaz] Duża ilość użytej pamięci RAM |
Pytania i Problemy z telefonami | cwaniakov | |
[X6, 5800] Nielimitowana ilość widgetów na pulpicie |
Modyfikacje | gargusio | |
[SE Satio] Zwolnienie pamięci telefonu |