| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hya2n | |
|
niedzwiedzpn napisał/a:
Moze pomoze ci wgranie najnowszegho firmware. Ja po updacie mojej nokii X6 zyskalem 20MB RaM'u wolnego. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 08 Cze 2011 10:51 ] Patrz kiedy był ostaatni post, nie odkopuj. // Laki1231 _________________ |
||
| karolkarol216 | |
|
| jak sie zwala ta strona ngage z taka babka z wyciagnieta reka w ktorej trzymala telefon?? | ||
| Laki1231 | |
|
| karolkarol216, zdaje się, że już nie istnieje. _________________ |
||
| karolkarol216 | |
|
szkoda dzieki za odp. |
||
| A.Wesker | |
|
| Strona n-gage już nie istnieje _________________ |
||
| rafal1295 | |
|
| Jak ktoś chce n-gage pasujące do wszystkich telefonów z s60v5 to macie : Pobieranie / Download:
Nie potrzeba żadnych patchów itp, działa sam z siebie. Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| wentyl007 | |
|
| i jakie gry rafal1295 uruchomił bo ja mialem specjalnego ngage pod 5530 nokie i mi gier jak na lekarstwo chodziło ale najlepiej sięgra w asphalta bo u reszty sterowanie do bani | ||
| Laki1231 | |
|
| A Jak sobie wyobrażasz grać w inne niż asphalt bez klawiatury. Jedynie virtual key co jest bardzo nie dopracowane i nie wygodne. _________________ |
||
| kubasek12 | |
|
| a mógł by ktoś napisać jakie gry wchodzą pod 5800? bo zapewne na takie tytuły jak RE: Degeneration nie ma co liczyć ;( _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| napewno asphalt 3 fajna gierka ale nie ma to jak na akcelerometr wyscigi ngage to dobre jest na s60v3 badz klawiature wbudowaną qwerty | ||
| kubasek12 | |
|
racja... działa mi worms world party, Pro series golf, bloc breaker deluxe. a reszty jeszcze nie sprawdzałem... ale i to sterowanie zabójcze ale dla wspomnień można się poświęcić ahh ta n95 <3 _________________ |
||
| Adri4n0s | |
|
| Można prosić o reup tej paczki ? Link rafal1295 jest dobry, ale nie moge zainstalowac. | ||
| « 1 2 3 4 5 6 7 8 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Gry n-gage 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | michu606 | |