| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kvra | |
|
| Witam od dziś jestem posiadaczem nokii 5800 Proszę mnie od razu nie wyzywać ze jest wszystko na forum itp tylko prosił bym o udzielenie wskazówek. Chciałem się dowiedzieć jakie są najlepsze aplikacje i mapy do tego telefonu oczywiście chodzi mi o darmowe, aby nie pobierało danych przez internet. dziękuje z góry za udzielone informacje Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| patrikos23 | |
|
| Aplikacje to kwestia gustu. Natomiast nawigację polecam Sygic Mobile Maps lub Garmin Xt. Obie są wg mnie the best _________________ |
||
| master228 | |
|
| tu masz najlepsze aplikacje Pobieranie / Download:
a najlepsza nawigacja moim zdaniem to Garmin. Masz złamany system, jeśli nie to go złam, albo wyrób własny certyfikat. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Albo OVI MAPY lub Sygic. Napewno program X-plore, RoomPatcher _________________ |
||
| kvra | |
|
| jak spr czy mam złamany sys ? | ||
| patrikos23 | |
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Na pewno Opera Mini, Opera Mobile - są na forum. _________________ |
||
| mateusz1407 | |
|
| Do tego możesz wrzucić dobry odtwarzacz mp3, np PowerMP3 | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja napisze tak, przemyślałem: - RoomPatcher (hak systemu) - xplore lub FILEBROWSER (na forum) - Mobilne Gadu-Gadu (w javie) - Opera Mini 6 (mobile pobiera dużo transferu) - QuickOffice (ale nie wbudowany tylko pobrany i scrakowany z forum) - Acrobat Reader (tak samo jak quick office) Kolega wyżej pisze o programie do odtwarzania zbędne. Antywirusów durnych też nie wgrywaj. Gry każdy lubi inne i pozostałe aplikacje, więc zaprszam do działu download. A w tym liku bajer specjalny http://symbiane.pl/transf...0c6-vt20250.htm _________________ |
||
| kvra | |
|
| jak ustawić zeby po podłaczeniu słuchawek dzwiek polaczenia był słyszany tylko na słuchawkach ? teraz mam jednoczesnie na głosnikach i na słuchawkach |
||
| Laki1231 | |
|
| kvra, pierwsze widze, a na innych słuchawkach też tak masz? Jeśli tak to wgraj od nowa softa do telefonu. _________________ |
||
| kvra | |
|
| na każdych słuchawkach. wgrałem od nowa oprogramowanie przez program ovi suite dalej to samo moze dlatego ze przywróciłem kopie zapasowa, nie tworzyć jej ? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Nokia Maps 3.09 - wskazówki i porady |
Newsy | Laki1231 | |
Nowe polskie wskazówki głosowe do Nokia Maps |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 5230] Proszę o wskazówki w sprawie gps |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
ID karty w 5800 |
Szukam | krichna334 | |
Obudowa 5800 |