| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
Witam mam problem ze swoją nokią. A mianowicie chodzi o to gniazdo co jest pokazana wyżej na zdjęciu. Podczas czyszczenia telefonu przerwałem tasiemke. .Możecie mi powiedzieć od czego jest ta tasiemka i ile może kosztować Naprawa. Z góry dzieki |
||
| Casaya | |
|
| to jest tasiemka od digitizera.czyli od tego wyswietlacza który dotykasz.to jest własnie digitizer.sam przerwałem dwie jak naprawiałem telefon.bardzo delikatne to jest. Ta tasiemka wyżęj to jest tasma od LCD,wiec jest okmozesz ja odczepic.za chwile rzuce filmik jak naprawic samem. Filmik jak rozebrac telefon tutaj na zdjeciach masz jak rozebrac Pobieranie / Download:
tutaj masz aukcje na której możesz kupic nowy.aukcja nie jest moja i to nie jest żadna reklama. Pobieranie / Download:
tutaj masz na allegro Pobieranie / Download:
[dodam ze żaden z linków nie traktuje jako reklame ani spam i prosze kolegów moderatorów o pozostawienie linków w spokoju. Komentarz dodany przez radziubaker <02.07.2011 i 20.20> ] _________________ |
||
| borek691 | |
|
| radziubaker Dzięki za pomoc ;p Zamowie sobie ten z allegro. Jeszcze raz wielki dzieki. rownież prosze moderatorów o pozostawienie linkow |
||
| Casaya | |
|
| temat rozwiązany.zamykam _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[C5-00] Przerwana aktualizacja, telefon nie dziala |
Pytania i Problemy z telefonami | mieczyq | |
n95 8gb tasiemka czy wyświetlacz?oceńcie co tu jest uszkodzone |
Pytania i Problemy z telefonami | kapibara | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
Obudowa 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Suubi | |
RPG na 5800jakieś gry na dotyk tylko RPG |
Szukam | marekowsianicki133 | |
Problem! 5800!Problem z instalacją |