| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marcino21ab | |
|
| Witam, mam male pytanko odnosnie tego certyfikatu bo nie jestem pewny czy dobrze zrozumialem:) musze zarejestrowac sie na tej stronce OPDA, dostane plik cer i hey i wtedy wl program Sigsis , u gory wybieram plik ktory chce podpisac a te 2 nizej to co dostalem z OPDA?? mam nokie 5800 soft 51.0.006.z gory dzieki za odp:) pozdr | ||
| Jack | |
|
| Wszystko jest w poradnikach. Jeżeli chcesz podpisywać użyj tego: www.symbiane.pl/jak-podpi...ian-vt15111.htm A jeżeli złamać system użyj tego: www.symbiane.pl/hackowani...0v5-vt14598.htm Jeżeli chcesz złamać system certyfikat w tym wypadku nie jest Ci potrzebny. _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| w 1 polu wybierasz aplikacje do podpisania a 2i3 pole to pole certyfikatu i klucza..po wstawieniu cer i key w pola nie musisz wstawiac ich pozniej.robisz to raz.zmieniasz tylko plik do podpisania _________________ |
||
| marcino21ab | |
|
| Zastanawiam się na złanamaniem,ale szkoda mi gwarancji.Czyli te 2 pliki z OPDA nie są jednorazowe? Chodzi mi o to że będęd mógł później nimi już wszystkie aplikacje podpisywać:) | ||
| Jack | |
|
| Tak. Tym certyfikatem będziesz mógł podpisywać aplikacje bez ograniczeń. _________________ |
||
| DSV | |
|
marcino21ab, nie straciłbyś gwarancji bo formatujesz fona i masz z powrotem gwarancje . |
||
| Jack | |
|
| stankovi23, Soft v51 w 5800 łamiemy poprzez flashowanie i hard format w tym przypadku nic nie da _________________ |
||
| marcino21ab | |
|
| dzieki za odp:) dostalem ky i cer, podpisywalem i wszystko dziala, tylko nie wiem jak zainstalowac aplikacje java? znalazlem kilka tu na forum na 5800 np.kalkulator, wrzucilem, instaluje sie ok 80% wyskakuje nie da sie zainstalowac. o co chodzi?? | ||
| Jack | |
|
Jak się nie da to się nie da czy ten komunikat dokładnie tak brzmi? Próbowałeś innych aplikacji?_________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| 1)Możliwe że plik jest uszkodzony 2)Podpisujemy tylko pliki sis (żadko sisx), a javy (*.jar; *.jad) nie. _________________ |
||
| kecaj555 | |
|
| WITAM, czytałem sporo o certyfikatach, sprawdziłem i pobrałem z OPDA wszystkie potrzebne elementy ale mimo podpisania gry 9Ferrari_GT_Evolution__HD_) pobrane z niniejszego forum nadal miałem opis na telefonie o błędzie z certyfikatem. Na OPDA nie znalazłem w spisie telefonów swojego modelu C6 czy to może być przyczyna? czy ktoś może mi pomóc ? Zakładam że mój tel. ma S60v5 _________________ |
||
| Jack | |
|
| Złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Małe info odnośnie tego działuPrzeczytaj koniecznie :) |
Pogaduszki | d00b | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Pytania odnośnie filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | kolix | |
[Omnia HD] Pytania odnośnie łamania systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | MRacheron | |
[Htc Wildfire] 2 pytania odnośnie sygic mobile |
Pytania i Problemy z telefonami | cycu_09 | |
Nokia odpowiada na ciekawe pytania odnośnie modelu Nokia E6 |
Newsy | Laki1231 | |
[5800] Certyfikat z OPDA a utrata gwarancji |
Pytania i Problemy z telefonami | kaczy320 | |
[5800] Kilka pytań odnośnie oprogramowania - CFW |