Autor Wiadomość
uki1985 [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 05 Sty 2010 09:45 [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy jest możliwość wyciągnięcia jakoś fabrycznego odtwarzacza muzyki do skrótów w taki sposób żeby bezpośrednio włączać muzykę bez przechodzenia przez menu muzyki? Tzn. chodzi mi o wciśnięcie jednego klawisza i żeby od razu odtwarzacz przechodził do "Teraz odtwarzane" bo przebijanie się przez "Opcje"-->"Idź do teraz odtwarzane" jest trochę uciążliwe. Czy jedynym wyjściem jest instalacja alternatywnego odtwarzacza?
darkhitman [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 06 Sty 2010 11:56   Postaw piwo autorowi tego posta

a masz taka funkcje jak pasek skrotow.powinienes miec cos takiego
uki1985 [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 07 Sty 2010 06:43   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam pasek skrótów (nad napisem Xpress Music) ale po włączeniu go i kliknięciu na ikonkę muzyki otwiera się Menu Muzyka i muszę wybrać "Opcje"--->"Idź do teraz odtwarzane" i tam dopiero włączyć Play. Jest to męczące po przesiadce z SE W810i bo tam jeden klawisz włączał bezpośrednio odtwarzacz muzyki a nie menu muzyczne.
przemeklukasz [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 07 Sty 2010 05:30   Postaw piwo autorowi tego posta
mnie też to męczy, ale poradziłem sobie w taki sposób że ustawiłem skrót na pulpicie do odtwarzacza i gdy jest on aktywny czyli że muzyka jest pause albo play to jest widoczny na pulpicie kawałek grany, ale głownie to chodzi o to że gdy skonczysz słuchać muzyki to nie wyłączaj aplikacji tylko spausuj, zminimalizuj ją. w ten sposób z pulpitu bedziesz mógł przechodzić odrazu do ostatniej słuchanej piosenki kod emotikony: ;)
uki1985 [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 08 Sty 2010 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta
No fakt, jest to jakieś rozwiązanie, tylko działający w tle odtwarzacz chyba wciąga nieco więcej baterii, nie?
przemeklukasz [5800] Pytanie o odtwarzacz mp3 Napisany: 09 Sty 2010 12:44   Postaw piwo autorowi tego posta
nie wiem, ja muzyki słucham praktycznie cały czas, więc średnio ładuję telefon co 2-3 dni chyba że nie słucham to maks 5. kod emotikony: ;P