| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DeathGod72 | |
|
| Witam. Od pewnego czasu posiadam nokie 5800 NE. Ostatnio znalazłem ciekawą aplikację na nią - SmartTouch - służacą do sterowania komputerem za pomocą telefonu (przez bluetooth). Okazało się, że aplikacja ta pracuje na podstawie Pythona. Pobrałem więc znalezioną wersję i spróbowałem uruchomić aplikację. Wówczas wyświetlił się komunikat (który pojawia się za każdym razem przy próbie uruchomienia aplikacji: Opis:
Pobrałem już z 10 wersji Pythona i całe mnóstwo innych dodatków do tego, ale żadna wersja nie pomaga uruchomić tej aplikacji. (Wszystko instalowane w pamięci telefonu) W związku z tym proszę o porady, lub linki do aktualnego, poprawnie działającego i podpisanego Pythona. Z góry dziękuję. |
||
| patrikos23 | |
|
| http://symbiane.pl/python-vt18097.htm Ja korzystam z wersji PowerPython4All.v.4.0.0.RunAll.PyApp.Unsigned.mode d.repacked.mEnPDA Ma ona wszystkie potrzebne biblioteki w jednej instalce. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| DeathGod72 | |
|
Nie mogę zainstalować - błąd certyfikatu... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Musisz podpisać własnym certyfikatem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lub złamać system. _________________ |
||
| DeathGod72 | |
|
| Z łamaniem systemu wolałbym poczekać, aż będzie to konieczne. Zaraz zamówię sobie na OPDA certyfikat. (EDIT: Już mam) A są jakieś inne sposoby tworzenia certyfikatów? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
DeathGod72, są inne stronki ale opda najlepiej _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| DeathGod72 | |
|
| No i nic. Podpisałem tą aplikację, usunąłem starą wersję (bo bez tego nie chciało zainstalować) i zainstalowałem. Ale nic nie pomogło. Nadal ten samo komunikat się wyświetla. Restartowałem telefon, instalowałem jeszcze raz i nic... Czy problemem może być to, że zainstalowane są jeszcze jakieś inne składniki? (W aplikacjach mam "Python 2.0" chyba 4 razy). Czy wystarczy sama aplikacja "AllPython..."? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Zainstaluj stabilnego pythona 1.4.5 tylko nie pytaj skąd go pobrać bo jest na forum _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| DeathGod72 | |
|
| Pobieram stąd: http://symbiane.pl/python...4.5&start=0 ; podpisuję certyfikatem i wszystko jest ok, aż po wybraniu, które składniki mają zostać zainstalowane - pokazuje się "BŁĄD CERTYFIKATU"... _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Już pisałem co w takim przypadku trzeba zrobić-spójrz parę postów wyżej. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To shakuj system i tyle. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
PythonBiblioteki potrzebne do uruchomienia aplikacji w tym dziale |
Python | xJAmaTOx | |
PythonBiblioteki python, potrzebne do działania niektórych aplikacji |
Python | Romuś | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Błąd przypisywania certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | Alcapter | |
[5800] Błąd certyfikatu po podpisaniu HelloOX. |
Pytania i Problemy z telefonami | mucka24 | |
[5800] Błąd certyfikatu przy instalacji garmina |
Pytania i Problemy z telefonami | aleks1975 | |
Python |
Szukam | MarcinX | |
python |
Szukam | gwufuwv | |
Python co i jak |