| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wiktorwspanialy | |
|
| Witam! Mam nokie 5800 XM, znajduje się w niej aplikacja do słuchania radia - ale jest jeden mały problem żeby z niego korzystać trzeba podłączyć zestaw słuchawkowy (lub słuchawki), ale nie zawsze się posiada przy sobie takowy zestaw. Istnieje może jakaś inna aplikacja do słuchania radia ale bez używania słuchawek?? Wiem, że istnieją telefony w których radio działa bez zestawu (widziałem jakieś LG). Od razu mówię, że nie interesują mnie, żadne aplikacje do słuchania radia przez internet - bo znalezienie takiej aplikacji to żaden problem. |
||
| Jack | |
|
| Nie ma takiej możliwości. Słuchawki w takim radiu robią za antenę _________________ |
||
| wiktorwspanialy | |
|
| Jestem świadom tego, że zestaw działa jako antena, ale chciałbym to ominąć - będąc świadomym tego że z pewnością pogorszy się jakość odbieranych stacji radiowych, ale są sytuacje kiedy człowiek posłuchałby jakiejś stacji radiowej nie posiadając w danym momencie słuchawek. | ||
| Jack | |
|
| Nie. Tak się na da _________________ |
||
| wiktorwspanialy | |
|
Ja nadal będę drążył temat A może podejść do tego zagadnienia z innej strony!?!? A może istnieje jakaś aplikacja która będzie symulowała podłączenie słuchawek?? Ja to widzę tak: włączam aplikację - komóra myśli, że ma podłączone słuchawki - a ja korzystam sobie z radia.Zrobiłem mały test i podłączyłem do komórki samą wtyczkę "jacka" - bez kabla - i radio bardzo fajnie działa - czyli bez tej "anteny" z zestawu słuchowego też by działało. |
||
| drago_o | |
|
| jak chcesz radio bez słuchawek to proponuje radio internetowe... bo normalnego nie ma bez zestawu jako anteny... możesz z jacka zrobić antenę prowizoryczną, ale coś musi być wpięte... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Chybe, że kupisz telefon z tą funkcją NOKIA X3 _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Minijack - może byc, ale mała antena - słabo łapie. A tak wbijasz na neta i z tamtąd masz muze. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Adobe bez łamania systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
Radio Bee 1.51 - radio przez wap |
Aplikacje Java | Szymuś | |
Pierwszy unboxing zestawu sprzedażowego SGS III |
Newsy | Laki1231 | |
[n96] Nie wykrywa zestawu sluchawkowego i modułu gps |
Pytania i Problemy z telefonami | wiktor_12 | |
Fm Radio |
Aplikacje Java | Gamer | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |