| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| LS_ARRoW | |
|
| Gdzie znajdę tanio kod do odblokowania tego telefonu, byłem w serwisie powiedzieli mi ze nie ściągną boxem simloka ponieważ ma najnowszy soft tylko kodem. A jeszcze jedno po zmianie Serwis code na polski i jego aktualizacji będę miał już polski ?? 5800 RM-356 0559394 Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Proszę się z nim zapoznać zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Jack | |
|
| 1. W domowy sposób nie zrobisz tego. Tylko serwis. 2. Tak będziesz miał polski. Pewnie chodziło Ci o product code _________________ |
||
| LS_ARRoW | |
|
| mam jutro dzwonić do gościa [REKLAMA] do tego sklepu czy sprzeda mi kod bo czytałem ze sprzedają kody na odległość wpisuje się je później, na podstawie imei generują je. W moim mieście nie zrobią tego. Reklama. Na forum jest zakaz reklamowania innych stron.// patrikos23 Jackson, czemu niby w domu nie zrobię ?? to tylko kod wpisać Posty połączone // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Jak masz w domu Boxa i umiesz się nim posługiwać to nic nie stoi na przeszkodzie _________________ |
||
| LS_ARRoW | |
|
| Jackson, napisałem w górze "byłem w serwisie powiedzieli mi ze nie ściągną boxem" tylko kod 150zł trzeba kupić.. a ja pytam gdzie tanio kupić taki kod. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Ściąganie SimLocka za free |
Pozostałe | BoRoS | |
[N8] Język polski w Belle |
Pytania i Problemy z telefonami | zbychopata | |
Milionerzy, język polski |
Pytania i Problemy z telefonami | dem0nix | |
[N8-00] Usunięty polski język po update |
Pytania i Problemy z telefonami | Animatex | |
[x6] Jak wgrać polski język? |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
Jak zainstalować język polski? |