| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kassa92 | |
|
| Tak jak w temacie w swoim telefonie mam problem z wibracjami. Chodza tak jakby sie mylily z znacznie wolniejszym tempie. I sie zastanwiam czym to jest spowodowane bylo wszystko ok teraz sie tak mula. Mam wgrana modyfikacje softa ktory znajudje sie tutaj na forum, myslicie ze wgranie na nowo softa pomoze czy to raczej ten wibratorek w srodku sie psuje powoli? Nie używaj słowa problem w nazwie tematu. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| Wgraj czystego softa. Jesli problem pozostanie, to jest to uszkodzenie mechaniczne telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a w ustawieniach sprawdz.wejdz w profile,profil ogolny,i tam masz poziom wibracji.powinien byc na maxa.jak nie to soft padl lub poprostu wibra padla. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak ale poziom wibracji ekranu dotykowego, może wibratorek się już "zmęczył" i będzie trzeba wymienić. Stało się to odrazu po wgraniu softa? Czy działało pewien czas? _________________ |
||
| kassa92 | |
|
| nie wlasnie ze nie, jakos ostanio dzien temu. Ale najlepsze jest to ze ta wibracja jak wlacza sie tel i te przy dotykaniu ekranu jest ok ale jak ktos dzwoni albo dostaje sms to juz tak chodzi jakby chciala ale nie mogla:P. Telefon jest jeszcze na gwarancji tylko wgrac musze softa orginalnego i jak cos to go oddam do plusa albo do nokia care na gware. | ||
| Matylda-R | |
|
| A ja nie mam w telefonie opcji, by wibrację dac na max-gdzie to znajdę konkretnie? Gdy ktoś do mnie dzwoni-a mam tel w trybie wibracji-nie wibruje wcale ;( | ||
| Laki1231 | |
|
| Ustawienia danego profilu w telefonie. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| pisałem wyraznie Opis:
nie czytacie ludzie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| ją tylko Odpisałem:) a co prawda to prawda i nie szukała też. Po najprostszej lini każdy Idzie. Można ustawić tylko moc wibracj dotyku ekranu. Ale np sms nie. _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Jeśli mogę dodać. W 5800 to standard, strasznie padały silniczki wibracji i nawet na poziomie 3 wibracja przy dotykaniu była ledwo wyczuwalna. Nie pomoże w tym przypadku ani zmiana ustawień, ani HR ani soft usterka jest czysto mechaniczna. |
||
| Casaya | |
|
| pio075, miałem 2 nokie 5800 i nic sie nie działo.ale kto wie... przecież to symbian.... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, wysiada to jak ktoś często używa i robi się zużyte jest to nie do użytku. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Słaba sprzedaż Lumii 800?Nowe smartfony Nokia z Windows Phone w 2012 |
Newsy | Laki1231 | |
N82 słaba jakość rozmów |
Pytania i Problemy z telefonami | djgoat | |
[e75] Nie działa wibracja |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
[Nokia 500] Wibracja przy włączaniu blokady ekranu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Robek | |
Słaba sprzedaż smartfonów w 2009 roku z winy Noki |
Newsy | ziomek | |
Jak zrobić,aby podczas ładowania nie wyłączała się wibracja? |