| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| uki1985 | |
|
Posiadam Nokię 5800 od trzech dni a już zrobiła mi brzydką bubę Mianowicie ustawiłem budzik na g. 5:00, powtórzenie w dni robocze i zostałem obudzony o 5:05 co poskutkowało spóźnieniem się na autobus. Przy ustawieniu, żeby budzik włączył się za 2 minuty włącza się po 6 lub siedmiu albo zgodnie z czasem. Czy ktoś też tak ma i jak to poprawić? czy zainstalowanie innego budzika np. Epocware coś da? chciałbym być budzony o ustawionej godzinie a nie około. Firmware telefonu to V 31.0.101 |
||
| v1sioN | |
|
| Szczerze Ci powiem, że pierwszy raz spotykam się chyba z takim czymś. Po pierwsze co Ci poradzę to Hard Reset telefonu (red+green+camera+power) - po tej czynności sprawdź funkcje budzika, jeżeli nadal nie będzie synchronizować prawidłowo to spróbujemy czegoś innego. _________________ |
||
| uki1985 | |
|
| Przeczytałem gdzieś w internecie, że to błąd oprogramowania i hard reset jest rozwiązaniem doraźnym i poprawia buga na kilka dni. Wgrałem po prostu alternatywny budzik i ten działa ok. Na poprawę tego błędu musimy poczekać na nowy FW od Nokii, aczkolwiek już 30.0.101 miał ten błąd poprawić i nie bardzo wyszło | ||
| wiktorwspanialy | |
|
| Odświeżam temat. Znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu?? Budzik spóźnia mi się 2-8min mam N5800 v31.0.008 |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak wgrać najnowszego softa i tam błąd został zlikwidowany. Już w którymś v40 było naprawione więc możesz wgrać najnowszy:-) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[Samsung Galaxy S i9001] Nie właczający się budzik |
Pytania i Problemy | Darknes | |
[5800] Zacinaja się filmy. |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |
[5800] Nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | wlodi893 | |
[5800] Telefon zawiesza się masakrycznie |
Pytania i Problemy z telefonami | sofia12 | |
[5800] Nie włącza się po downgrade |
Pytania i Problemy z telefonami | Pawel_k | |
[5800] Telefon samoczynnie się restartuje. |