| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daniel.s21 | |
|
widzialem jak omnia steruje telewizorem samsung! to chyba tez jest symbian jak sie nie myle. mam plazme z wi-fi i ciekaw jestem czy da sie cos zrobic zeby telefon dal samsungowi rade. ktokolwiek w tym temacie?? pozdrawiam wszystkich! |
||
| Jack | |
|
| Nie _________________ |
||
| drago_o | |
|
| jesteś pewien, że to była OMNIA ?? Może jakiś podobny telefon... owszem da się ale tylko za pomocą telefonów z Irdą... są aplikacje do symulowania pilota... sam za pomocą N80 miałem pilota do telewizora, wieży i komputera... a jeśli chodzi o twój telewizor... to musisz mi powiedzieć jakiego masz do niego pilota... jeśli standardowego z diodą z przodu to nie możesz nim sterować... jeśli masz pilota na WiFi to może jakiś program się znajdzie... możliwe, że ten co widziałeś miał właśnie seryjnie pilot na WiFi... wtedy telefon z WiFi dałoby się skonfigurować do tego jakoś... _________________ |
||
| master228 | |
|
| ja miałem aplikację IR remoute czy coś tak i przez irdę chodziło, ale jesli by coś takiego było na s60v5 z wifi to super _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
N73 z telewizorem. |
Pytania i Problemy z telefonami | Enola Gay | |
Samsung połączy telefon z telewizorem |
Newsy | Meler | |
[N97 mini] Jak ustawić sterowanie w vNes ? |
Pytania i Problemy z telefonami | Lindacento | |
BlueJacking: sterowanie innym telefonem przez blue |
Aplikacje Java | BoRoS | |
Sterowanie komputerem z duzej odleglosci przez telefon z WAP |
Pozostałe | BoRoS | |
[5800] FW z C6 na 5800 - nie działa internet. |