Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
kolix [5800] Styl Multi Touch Napisany: 10 Wrz 2011 10:27 [5800] Styl Multi Touch   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam szukam jakiejś aplikacji na styl Multi Touch (nie wiem czy tak się to nazywa ale chodzi o to, żeby dwoma palcami np: zdjęcie rozciągnąć) do noki 5800.
Dzieki
Casaya [5800] Styl Multi Touch Napisany: 10 Wrz 2011 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/12
kolix, hm bylo cos takiego...ale nie wiem czy bedzie ten sam efekt

moze to bedzie to

http://symbiane.pl/resco-...oto&start=0

http://symbiane.pl/nokia-...oto&start=0

chucky [5800] Styl Multi Touch Napisany: 10 Wrz 2011 11:07   Postaw piwo autorowi tego posta

kolix, 5800 ma wyświetlacz oporowy więc o multitouch zapomnij

Laki1231 [5800] Styl Multi Touch Napisany: 11 Wrz 2011 08:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Chucky Ale była taka aplikacja :p jako alternatywa i działało to nawet. Ale o płynności nie mogę powiedziec

Autor postu otrzymał pochwałę.
chucky [5800] Styl Multi Touch Napisany: 11 Wrz 2011 11:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231, wiem o jaką aplikację ci chodzi, ale to nie był multitouch, multitouch działa na tej zasadzie że "jeździsz" dwoma paluchami naraz (lub kilkoma zależy od rodzaju panelu dotykowego) po ekranie a nie tak jak to miało miejsce w tej aplikacji że jeden palec trzymasz nieruchomo na ekranie a drugim działasz, po za tym na ekranie oporowym nie można uzyskać efektu multitouch chociażby ze względu na konstrukcję samego panelu dotykowego.

Laki1231 [5800] Styl Multi Touch Napisany: 11 Wrz 2011 11:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
To chyba coś innego miałem bo to na x6 było

Casaya [5800] Styl Multi Touch Napisany: 11 Wrz 2011 12:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/12
Temat podsumowuje.nie ma takiej mozliwoci uzyskac efekt jak w n8 ze wzgledów technicznych telefonu.
temat zamykam,ale jesli właściciel tematu znajdzie alternatywną metode prosze napisac do jakiegos moda lub smoda na pw i otworzymy temat by właściciel mógł dodac komentarz.
zamykam