| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kolix | |
|
| Witam szukam jakiejś aplikacji na styl Multi Touch (nie wiem czy tak się to nazywa ale chodzi o to, żeby dwoma palcami np: zdjęcie rozciągnąć) do noki 5800. Dzieki |
||
| Casaya | |
|
| kolix, hm bylo cos takiego...ale nie wiem czy bedzie ten sam efekt moze to bedzie to http://symbiane.pl/resco-...oto&start=0 http://symbiane.pl/nokia-...oto&start=0 _________________ |
||
| chucky | |
|
| kolix, 5800 ma wyświetlacz oporowy więc o multitouch zapomnij _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Chucky Ale była taka aplikacja :p jako alternatywa i działało to nawet. Ale o płynności nie mogę powiedziec _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| chucky | |
|
| Laki1231, wiem o jaką aplikację ci chodzi, ale to nie był multitouch, multitouch działa na tej zasadzie że "jeździsz" dwoma paluchami naraz (lub kilkoma zależy od rodzaju panelu dotykowego) po ekranie a nie tak jak to miało miejsce w tej aplikacji że jeden palec trzymasz nieruchomo na ekranie a drugim działasz, po za tym na ekranie oporowym nie można uzyskać efektu multitouch chociażby ze względu na konstrukcję samego panelu dotykowego. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To chyba coś innego miałem bo to na x6 było _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| Temat podsumowuje.nie ma takiej mozliwoci uzyskac efekt jak w n8 ze wzgledów technicznych telefonu. temat zamykam,ale jesli właściciel tematu znajdzie alternatywną metode prosze napisac do jakiegos moda lub smoda na pw i otworzymy temat by właściciel mógł dodac komentarz. zamykam _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Sony Ericsson X10 Mini bez multi-touch |
Newsy | nokiaspl | |
Apple nie dostanie patentu na nazwę "multi-touch" |
Newsy | Laki1231 | |
Niepowtarzalny styl |
Humor | Bonus | |
Wasz styl muzyczny |
Pogaduszki | Raven1911 | |
[1.5+] Multi RepsKontroluje ćwiczenia |
Aplikacje | patrikos23 | |
Multi Alarmalternatywny budzik |