| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Piszczus | |
|
| Witam, wszystko zaczelo sie jakies 2 tyg temu... gdy kladlem sie w nocy o okolo godziny 00:00 ustawialem budzik na godzine 4:30 (do pracy) wszystko bylo w porzadku... polozylem telefon obok siebie na poduszce... budzie sie rano i wyskoczyl mi komunikat ze nie wolno wyjmowac karty bla bla bla... nie przejelem sie tym i schowalem telefon do kieszeni... pozniej gdy go wyjelem i chcialem wlaczyc muzyke to jej nie bylo! tak wiec sprawdzilem w aplikacjach i tym menaderze czy czyta w ogole kare... okazalo sie ze nie... tak wiec wyjelem i wlozylem karte pare razy i nic to nie pomoglo!... pomysalem ze karta sie poszla sie je***... ale dalem karte koledze ktory ma Nokie N95 i karta dziala jak nalezy! z reszta sprawdzalem u paru kolegow i zawsze wczytuje... no to pomysalem ze wejscie na karte sie zepsólo... ale pozniej karta znowu zaczela dzialac! mysalem ze to jakas chwila slabosci telefonu ... ale pozniej znowu przestala dzialac! i tak pare razy... jest to irytujace gdyz bardziej mi nie dziala jak dziala ;p... wstrzasy nic nie pomagaja! no ale przeciez wtedy telefon mi nie spadl!... robilem Hard Reset i tez nic nie pomoglo... czasami poprostu ja wczyta i za chwile przestaje... nawet jak lezy nie ruchomo bez zadnych wstrzasów... co jeszcze powinienem zrobic? moze ktos juz spotkał sie z takim problemem? |
||
| bartek50003 | |
|
| Niestety Nokia 5800 jest dośc wadliwa. Jest to błąd mechaniczny. Jak masz gwarancję, to Ci to naprawią. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Próbowałeś dociskać kartę jakimś papierkiem itp. ? _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[N73] Nie odczytuje karty |
Pytania i Problemy z telefonami | Icnk96I | |
[5800] ID karty pamięci SDJak poznać swoje ID? |
Pytania i Problemy z telefonami | miechu | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |
[E52] Nie działają programy z karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Baton | |
[6650 FOLD] Nie wykrywa karty pamięci |