| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| seti14 | |
|
| Witam! Od tygodnia borykam się z problemem nie czytania przez mój telefon mp3. Wgrałem nową płytę Markowskiej i gdy odświeżam biblioteczkę wyskakuję " dodano 26 utworów" a na telefonie mam ich ponad 400! I z ponad 400 mam 26 utworów. Próbowałem już: - wyczyścić całą muzykę, zaktualizować bibliotekę i wgrać na nowo- nic z tego - przenieść do folderu Attachment- też nic - po kilka wgrywać i aktualizować- tez nic - zsynchronizować przez OVI to pisze " nie można skopiować utworów" a potem " podłącz telefon". Dziwne, bo przez Suite mi czyta a przez OVI nie? - zaktualizowałem telefon do tego nowego softa 50 Nie chce usuwać całej karty, bo mam tam za dużo cennych jak dla mnie rzeczy. Spotkaliście się już z takim problemem? Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Proszę zapoznać się z punktem 1.1 regulaminu tego działu zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson |
||
| Jack | |
|
| www.symbiane.pl/c6-telefo...mp3-vt17106.htm _________________ |
||
| seti14 | |
|
| dziękuję, ale to niestety nie rozwiązuje mojego problemu. W odtwarzaczu pisze, gdy wejdę szczegół. biblioteki utwory: 35 czas: 2 h Pam. tel. 53,0 mb P.mas. niedostępna. k.pam woln.1,1 gb zmodyfikowano 13,11,2010 czy problemem może być ta niedostępna pamięć masowa? |
||
| darkhitman | |
|
| wejdz w wiadomosci i tam masz opcje inne i wybierz pamiec preferowana czy jakos tak na karte pamieci moze to zadziala _________________ |
||
| seti14 | |
|
| to tak już mam od samego początku ustawione by mi wiadomości na karcie pamięci zapamiętywało. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | ziomestos | |
[n95] Nie mogę wgrać na telefon żadnych mp3 |
Pytania i Problemy z telefonami | Kamat92 | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[5800] Telefon nie odczytuje do końca karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Piszczus | |
[X6] Nie znajduje sieci Wi-Fi |