| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sofia12 | |
|
| cześć, mam taki problem z nokią 5800 XM ciągle sie zawiesza, nie można normalnie z niej korzystać...gdy chcę wcisnąć wiadomości wyskakuje galeria i tak na przemian z resztą i nie da się z tego wyjść...((prócz tego odczytać sms to nie lada wysiłek a póżniej odesłać, ponieważ nagle klawiatura nie działa telefon zaczyna szaleć ja pisze on nic, ja chcę skasować jedna literkę on kasuje wszystko....uffff, ciągle muszę włan. i wyłanczać do tego wykładać na przemian karty bo bez tego ani rusz.....pomocy! z góry dziękuję | ||
| chucky | |
|
| zrób hard format, wyłącz telefon , wciśnij zielony, czerwony , kamera i power on/off , trzymasz je do momentu mrugnięcia napisu nokia, pamiętaj że bateria musi być naładowana do co najmniej 80% _________________ |
||
| sofia12 | |
|
| już zrobiłam ten hard format i nic działał normalnie przez pół dnia i koniec....zawiesza się na nowo....((( | ||
| chucky | |
|
| sofia12, musisz zrobić aktualizacje softu do tego będzie ci potrzeby program Nokia Software Updater _________________ |
||
| sofia12 | |
|
| dziekuje za rady...niestety nic nie działa na niego....zrobiłam aktualizację softu i sprawny był dzień, następnego wszystko wróciło..(((( zawiesza się złom i tyle....co dalej ..........w każdym razie z góry dziękuje... | ||
| chris15595 | |
|
| A od którego momentu Ci się tak dzieje? _________________ |
||
| Jack | |
|
| chris15595, Temat ma już ponad 6 miesięcy i autor pewnie już znalazł rozwiązanie. Na przyszłość nie odkopuj starych tematów. Wątek zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5800] Telefon samoczynnie się restartuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | sznoruwa9 | |
[n97 mini] Zawiesza się |
Pytania i Problemy z telefonami | niewidomy | |
[N95 8GB] Często się zawiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | dejwid1992 | |
[E63] Zawiesza się, gdy ktoś odrzuca połączenie |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |
[5800 XM] problem z połączeniem telefon-komputer |