| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| damianekk_15 | |
|
| Witam. Jestem posiadaczem nokii 5800 i jestem ciekaw jak powinienem ustawic equalizer by otrzymac jak najglosniejszy efekt na glosnikach? czy ma to w ogole jakies znaczenie? bo aktualnie mam Klasycznie. Pozdrawiam i z gory dziekuję |
||
| Jack | |
|
| Pierwsza połowa kolumn to bass a druga to treble. Jak ustawisz wszystko na max to nie będzie to największa jakość. Pokombinuj _________________ |
||
| damianekk_15 | |
|
| Chodzi mi banrdziej o glosnosc na glosnikach niz jakość.. kombinuje ale szczerze mowiac duzej roznicy nie odczuwam | ||
| chucky | |
|
| damianekk_15, jaką masz wersje softu, bo na starych softach bodajże do v30 5800 cicho grała na głośnikach _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| W tej Nokii przez Equalizer otrzymasz tylko niestety różnice na słuchawkach. _________________ |
||
| damianekk_15 | |
|
leo20 napisał/a:
Mam soft najnowszy v52 bodajże.. No wlasnie to niby Xpress music a niejeden tanszy telefon gra glosniej od niego, ale jakosc dzwieku jest Ok z tym ze przewaznie slucham z glosnikow, bo nie posiadam dobrych sluchawek a te z nokii maja kabelek na jakies 15-20cm i jakoscia nie grzesza ) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[N8] Ustawienia nawigacji |
Pytania i Problemy z telefonami | bernbern | |
[I450] Ustawienia internetowe |
Pytania i Problemy z telefonami | Trzystatrzy | |
[N85] Ustawienia GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | bialy1208 | |
[Nokia E6] Ustawienia poczty Gmail |
Pytania i Problemy z telefonami | maniek520 | |
[N97] Emulator psx - ustawienia |
Pytania i Problemy z telefonami | ziomck | |
4 dodatkowe ustawienia korektora muzykiby michalkepa |