| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Piszczus | |
|
| Witam, otóż miałbym takie pytanie! chciałbym usunąć sobie wiadomości, ponieważ mam ich 1900+... jednak mam taki problem, że nie chcę usunąć wszystkich! np. od mojej ukochanej i od ważnego kolegi..., które zajmują około 700 smsów, a reszta jest mi zupełnie nie potrzebna i miałbym pytanie... jak zrobić tak żeby usunąć wszystkie smsy od tej nie potrzebnej mi reszty? wiem jak posortować według nadawcy ale usuwanie 1200 wiadomości pojedynczo mogło by zając mega dużo czasu... istnieje jakiś skrót żeby usunąć wszystkie smsy tylko od tego nadawcy albo zostawić tylko tego nadawce?? Pisząc post pamiętaj o zasadach poprawnej pisowni.//patrikos23 |
||
| Emil_2525 | |
|
| Nie znam żadnego sposobu, ale możesz posortować wg nadawcy, zaznaczyć wszystkie a potem odznaczyć te które mają zostać i usunąć zaznaczone. Potrwa to kilka minut ale to chyba jedyne rozwiązanie... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Piszczus, jakbyś miał 5800@C6 tam jest dodatkowy folder rozmowy:) i na S^3 też już to jest wybierasz nadawce dajesz usuń i kasuje wszystko z nim związane. A w tym wypadku tylko pojedynczo _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Usuwanie śladów hackowania. |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[5800] Usuwanie oryginalnych Nokijskich gier. |
Pytania i Problemy z telefonami | Robek | |
[X6] Usuwanie plików - usuwanie wyłącznie zbędnych rzeczy |
Pytania i Problemy z telefonami | klik218 | |
usuwanie helloOX |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
Usuwanie certyfikatu z aplikacji |
Pozostałe | DSV | |
[I8910] Usuwanie radiostacji |