| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arek00055 | |
|
| Mam pytanie, a dokładniej jak zmienić softa i wgrac pl menu do 5800XM. Szukałem ale nigdzie nie było dokładnie opisane, proszę o pomoc:) | ||
| Laki1231 | |
|
| Pomijasz punkt z podmiana pliku hakujacego http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| Ale pamietaj ze ten telefon jest z hiszpani i czasami nie trzeba trzeba zmienic kodu produktu?? | ||
| Laki1231 | |
|
| rób to co napisałem. Wgrywajac soft z euro3 będziesz miał pl. Nic zmieniać nie musisz teraz to nie potrzebne. Tylko wgraj sobie soft najwyższ jaki jest _________________ |
||
| Casaya | |
|
| najwyzszy jest v52 z jezykiem polskim.sprawdz jaki masz soft kodem *#0000# _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
v60 lub v61 _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, ale bez polskiego jezyka... chyba ze juz wyszla aktualka do v61 ale watpie edit: jest aktualka w navifirm. v60.0.03 na rm-356 masz tam euro 3 black,red,blue _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Undisputed, jakbym nie był pewny bym nie podawał jest na 100 _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| ok jeszcze panowie może mi powiecie jak sciągnąć simlocka?? | ||
| chucky | |
|
| boxem albo kodem via imei od operatora sieci _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Boxem 20zl. W najgorszy wypadku 7# kodem. Bo tenokie w zależności od daty miały inne zabezpieczenie _________________ |
||
| nismo99 | |
|
| witam panowie. ostatnio zakupiłem sobie nokie 5800 z angli siec orange. jest to moja pierwsza nokia wiec doswiadczenia ani wiedzy nie posiadam zadnej. chcisałbym sobie wgrac jezyk polski. nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrac. znalazłem taki poradnik <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> czy jest on dobry? dane na temat moje telefonu: soft wersion: V21.0.025 soft version date :02-04-09 custom version: 21.0.025.325.02 custom version date:08-05-09 language set: 01 model: 5800XM type: RM-356 bede wdzieczna za kazda pomoc Linki wstawiamy w tagu code.//patrikos23 |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5230] Wgranie innego oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | dr9zombi | |
[5800] Wgranie starszego softa |
Pytania i Problemy z telefonami | kamil211996 | |
[5800] Aktualizacja oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | xxxbrowarekxxx | |
[5800] Kilka pytań odnośnie oprogramowania - CFW |
Pytania i Problemy z telefonami | rasi | |
Aktualizacja oprogramowania dla telefonów Nokia 5530, 5800.. |
Newsy | Laki1231 | |
Hackowanie Noki 5800 S60 v5 (wersja oprogramowania 20.0.012)Jeśli wiesz jak to zrobić i potrafisz to wyjaśnić w prostych słowach, NAPISZ... Z góry dzięki |
Pytania i Problemy z telefonami | thinkman | |
[Nokia E6-00] Wyciągnięcie j. polskiego z softu |
Pytania i Problemy z telefonami | bartus89 | |
[N82] Aktualizacja - Brak polskiego języka. |
Pytania i Problemy z telefonami | TripleGxd | |