| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bbodex | |
|
| Witam. Mam takie pytanie. Moja 5800 NE posiada V60.0.003. Czytalem tu i ówdzie ze mozna wgrywac modowane softy, najbardziej wszyscy chwala port z C6, ale jest on na starszym symbianie. I tu moje pytanie, czy mozna bez problemu wgrac starszy symbian na V60? Ewentualnie jaki jest najlepszy modowany mozliwy do wgrania ?? Znalazlem ten mod: http://symbiane.pl/5800-p...torder=&start=0 Dobry on jest? Lepszy od C6? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie możesz telefon pójdzie wtedy do kosza. Jedynie boxem w komisie o ile się ktoś podejmie tego _________________ |
||
| bbodex | |
|
| A jest szansa na wgranie jakiegos modowanego symbiana ? Czy dupa i musze sie meczyc na oryginale? | ||
| Laki1231 | |
|
| Jest szans musisz szukać w sieci wpisując CFW v60 5800 XM itp napewno coś znajdziesz z językiem PL _________________ |
||
| bbodex | |
|
| a np ten nie bedzie pasowal? http://symbiane.pl/5800-p...er=&start=0 |
||
| Laki1231 | |
|
| bbodex, będzie _________________ |
||
| bbodex | |
|
| a tu np pisze ze proces jest odwracalny i ryzyko uwalenia fonu jest minimalne, albo to ja przez swoja niewiedze cos zle rozumiem. http://[REKLAMA]/zm...tan-vt23078.htm |
||
| Laki1231 | |
|
| bbodex, chodzi o to pewnie, że jak zmodyfikowany to możesz wrócić do oryginała to tak ale zaniżać softa nie wolno bo kosz _________________ |
||
| bbodex | |
|
| Acha no chyba ze tak. A ogolnie jest na V60 jakis wybitnie dobry modowany symb godny polecenia? | ||
| Laki1231 | |
|
| To nie jest symbian tylko soft. Nie zmieniasz symbiana bo się nie da. Nie wiem czy jest po prostu ja nie siedzę już w CFW dla s60v.5 dawno nie mam takiego tel i sam proszę o pomoc jak komuś mam wgrać. _________________ |
||
| bbodex | |
|
Ok dzieki wielkie za pomoc To nie pozostaje mi nic innego jak czekac az moze ktos inny siedzacy w 5800 mi poradzi cos wiecej. |
||
| Laki1231 | |
|
| Znajomym wgrywałem PRECIOUS ANNA ale to było na v50 być może puścili na v60 musisz w sieci posuzkać. Są zadowoleni. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5230] Wgrywanie starszego softu |
Pytania i Problemy z telefonami | tfingus | |
NOKIA N95 8GB WGRYWANIE STARSZEGO FIRMWARE |
Pozostałe | benykuleczka | |
[5800] Wgranie starszego softa |
Pytania i Problemy z telefonami | kamil211996 | |
[5800XM] Wgranie starszego softu |
Pytania i Problemy z telefonami | patrykkk | |
[5230] Powrót do starszego softu |
Pytania i Problemy z telefonami | Waldek323 | |
[X8] Wgrywanie androida 2.3 |