| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ogbu | |
|
| Witajcie. Od jakiegos czasu probujac odswiezyc biblioteke muzyki, po ukonczeniu pisze ze dodano 0 i w zakladce Wszystkie utwory rzeczywiscie nie pokazuje zadnych utworow szukalem na googlach i probowalem roznych sposobow nawet formatowalem karte jednak nadal nici. Czy ktos mial tak samo, to co w takiej sytuacji zrobic? | ||
| xJAmaTOx | |
|
| ogbu, a wgraj jakoś nute na fona i zobacz czy się doda. możliwe ze trzeba coś przestawić żeby z Karty dodawało a nie z pamięci telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ogbu, muzyka musi byc wypakowana do folderu music,najpiej bez plików tekstowych.masz tak jak mowie?? _________________ |
||
| ogbu | |
|
| xJAmaTOx, sprobowalem i pokazuje utwor z pamieci telefonu Undisputed, oczywiscie mam w folderze Music od samego poczatku tylko same pliki .mp3 |
||
| xJAmaTOx | |
|
| ogbu, No to musisz gdzieś w ustawieniach przestawić żeby dodawało z Karty Pamięci jeżeli tak. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| xJAmaTOx, powinno byc automatycznie jesli nigdy nie przestawial. pigulka na wszystko-hard reset _________________ |
||
| ogbu | |
|
No trudno |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja zawsze w music/digital miałem. A jak dasz ręcznie odśwież w odtwarzaczu. Pewnie wgranie softa lub hard reset pomoże _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800 XM] Nie chce sie właczyc. |
Pytania i Problemy z telefonami | klajniak | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[5800] Odtwarzacz muzyki |
Szukam | chili77 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
Czy nokia 5800 czesto sie psuje? |