| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arek00055 | |
|
| Witam mam problem, otóż dostałem od ojca z hiszpani telefon nokie 5800XM używał ją w sieci movistar. oczywiscie chiałem sciagnac z niej locka i zmienic na pl menu, niestety okazało sie ze zaden program nie czyta noki co ciekawe nie wykrywa jej nawet w trybie pamieci masowej. nie wiem co jest grane prosze o pomoc:) | ||
| Laki1231 | |
|
| Sterowniki. Albo uszkodzony soft w tel. Jak podłączysz wyłączony do pc i klikniesz na tel na sekundę przycisk włączania jest na kompie jaką reakcja? Mozna hard reset zrobić. Sim locał nie Ściągniesz sam _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| sterowniki nie sadze, bo to zalezy bo wszystkie programy do wgrywania softa, jedynie co go czyta to nokia pc suite. A hard reset rob9iłem kombinacja klawiszy i nic;/ | ||
| Laki1231 | |
|
| Wyłącz pc suite. Podłącz tel. Wejdź w udtawienia łączność usb i wybierz masowa _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| nie widzi go:/ | ||
| Laki1231 | |
|
| Podpinasz przez jakiś rozdzielacz usb? Może wina kabla. Użyj innego portu usb. Poruszaj przy wejściu usb tel tylko nie za mocno _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| nie... odrazu bezposrednio przez usb, a kabel jest napewno ok bo mam jeszcze N97 i bez problemu dziaiała. | ||
| Laki1231 | |
|
| Cos jest z tel. Gniazdo lub soft. Podpinales wyłączona tak jak pisałem? _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| czyli jak go zrobic?? zaaktualizowac przez wifi?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie. Pisałem abyś wyłączony tel podpiął do pc i wcisną przycisk włączania na nim i czy jakaś reakcja jest na kompie. Klikasz na sekunde dosłownie. _________________ |
||
| arek00055 | |
|
| dobra, wgrali mi softa w komisie takim czyms co wkłada sie w miejsce baterii i podłacza sie tam do czegos, nie wiem jak to sie nazywa... niestety po wgraniu nowego softa i sciagnieciu simlocka komputer ciagle jej nie wykrywa... podłacze usb do tel pokazuje mi menu co mam wybrac wiec daje pamiec masowa no i na komputerze powinien mi wyskoczyc dysk wymienny niestety tu sie nic nie dzieje... | ||
| Laki1231 | |
|
| arek00055, to się nazywa kabel do boxa... arek00055, a OVI lub PC SUITE wyłączyłeś? Moze ty masz system w kompie zryty _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[C5-03] Komputer nie widzi mojego telefonu. |
Pytania i Problemy z telefonami | tokrzys14 | |
[innov8] Komputer nie wyszukuje telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
[C6] Nie widzi połączenia USB |
Pytania i Problemy z telefonami | mati273 | |
[Nokia 500] Nie widzi plików |
Pytania i Problemy z telefonami | Ziom41 | |
[N8] emulator gba odpala i nie widzi romu |