| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| klajniak | |
|
| Witam mam taki problem z Nokia 5800 XM. Dwa tygodnie temu byłem na imprezie i telefon mi się rozładował na drugi dzień podłączyłem go pod ładowarkę i zapalił się wyświetlacz ale nie mogłem go włączyć. pomyślałem ze może bateria nie działa wiec pożyczyłem od kolegi baterie i nawet na innej baterii nie chce odpalił, czyściłem styki spirytusem i nic. Może wiecie co to za przyczyna? Czekam na pomoc. Pozdrawiam | ||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj najnowszy dostepny soft na początek, pomijasz pkt z podmianą pliku hakującego; http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jak pod ładowarką się zaświeca to jest jeszcze żywy, nie uwalony. Zrób Hard Format na wyłączonym tele: Zielona słuchawka + czerwona słuchawka + przycisk aparatu + na samym końcu POWER Trzymaj te przyciski do momentu zapalenia się napisu NOKIA na wyświetlaczu. Jak to nie pomoże to zostaje tylko wgranie czystego najnowszego softa. W wyniku tych operacji tracisz wszystkie dane z pamięci telefonu, ale nie masz innego wyjścia i musisz to zrobić. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| TheBesteva, jeden bat. Ale jak soft uwaliło hard nie pomoże. A może jakaś wilgoć? Sprawdź jakiej barwy masz papierek pod baterią. _________________ |
||
| klajniak | |
|
| Panowie Prubowałem te przyciski i nic. Najgorsze jest to ze komputer niby czyta telefon ale za chwile juz nie i tak cały czas. Nie wiem czy czasem na tej imprezie nie polałem go wódka. | ||
| Laki1231 | |
|
| Więc sprawdź te paseczek jak wyżej pisałem A PC to może kwestia sterowników _________________ |
||
| klajniak | |
|
| Ktory papierek pod bateria?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Taki mały papierek pod lub na baterii ma być biały, lub jak zalałeś różowy _________________ |
||
| klajniak | |
|
| Chodzi o papierek na barerii czy taki biały ktory jest na telefonie i na nim jest napisany IMIEI, TYPE , MODEL i CODE? | ||
| Laki1231 | |
|
| Papierek on jest mały pare mm. _________________ |
||
| klajniak | |
|
| Papier na baterii jest bardzo bały raz jest kolor rozowy a raz zielony bo sie zmienia. | ||
| Laki1231 | |
|
| Być może zalany wyżej podałem link próbuj wgrac soft. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[N96] Nokia nie chce sie włączyć i nie ładuje bateri. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pietras | |
[E75] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | leszek9657 | |
[5800] Nie chce się uruchomić |
Pytania i Problemy z telefonami | crash~ | |
[5800] Nie chce się włączyć po aktualizacji |