| Temat Otwarty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Robek | |
|
| Problem polega na tym, że od dzisiaj nie mogę przyciszyć muzyki za pomocą bocznych przycisków. Kiedy dotknę ekranu i wyświetli się pasek głośności to za pomocą dotyku wszystko działa. Czy ktoś może się orientuje w czym może leżeć przyczyna tego problemu? Telefon już rozkręciłem i przeczyściłem, nie pomogło, gorzej jak to coś z softem wyjdzie. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| Robek, spróbuj hard reset *#7370# pomaga na wiele rzeczy zwiazanych z softem. tylko zrób kopie zapasową kontaktów i wswzystkjiego co masz w pamieci telefonu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| HARDWARE'owo uwalony przycisk pewnie za mocno wciskałeś i wypadł - lutownanie max 15zł. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, laki ale nie jest łatwo wcisnąc ten przycisk,...ale może... Robek, rozkręcałes telefo i nie widziałes czy cos jest złamane? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
jak się intensywnie używa one padają wystarczy że miał jakąś wadliwą płytę i do bani było przylutowane._________________ |
||
| Robek | |
|
| niestety, nie pomogło. Czy ew. gwarancja obejmuje tego typu problemy?? | ||
| Laki1231 | |
|
| 50/50 zależy kto trafimoga zrobić moga powiedzieć że twoja wina _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Zanieś telefon na gwarancję do serwisu. Nic na tym nie stracisz. Jedynie odeślą telefon z powrotem jesli to twoja wina. Przecież ty za to nic nie zapłacisz. Żadnych kosztów transportu nie poniesiesz. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Odeśla z przekreśloną kartą oczywiście. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Zależy jaki okres gwarancji koledze pozostał. Jeśli do 2miesięcy max to ja bym spokojnie wysyłał. Ale wybór należy do ciebie. _________________ |
||
| Robek | |
|
| gwarancje mam jeszcze ok pół roku a do serwisu Nokii jakieś 5 minut z buta ;p to przejdę się i sprawdzę co powiedzą mi. A jeśli chodzi o coś złamanego to nic mi się nie rzuciło w oczy. | ||
| sadam81 | |
|
| Jeszcze pytanie. Zostawiłeś jakieś widoczne ślady, że rozkręcałeś fona?? Bo do tego też się mogą dowalić. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Jak zmapować niedziałający przycisk? |
Pytania i Problemy z telefonami | marcry22 | |
[N73] niedziałający RomPatherrom pather niewidzi pathy |
Pytania i Problemy z telefonami | ZIgiX4 | |
[Nokia N73] Niedziałający aparat |
Pytania i Problemy z telefonami | master69 | |
[Nokia N8] Niedziałający Sklep Ovi |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[n96] Nie działa przycisk włączania telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | Robak1213 | |
[N97] Niedziałający moduł GPS Nokia |