| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Imperator_Edi | |
|
| Mam problem z połączeniem telefon - komputer. Dane: Telefon: nokia 5800 XM soft 20.0.012 PC Suite: najnowszy, pobrany z nokia.com Ovi Suite: jw System komputera: Windows Vista Wczoraj PC Suite i Ovi Suite wykrywało telefon bez problemu, dzisiaj nie wykrywa mi telefonu. Zrobiłem reinstalke PC i Ovi suita oraz sterowników do kabla ale i tak nie działa, nawet na innym komputerze. Chciałem zrobić update telefonu na nowszy soft. Wczoraj chciałem to zrobić ale przerwałem po sprawdzeniu aktualizacji softu w Ovi, ale nie rozpoczynałem jej, więc nie powinno mieć wpływu. Jak mogę inaczej zaktualizować (przy sprawdzaniu aktualizacji w telefonie żadnej nie wykrywa). |
||
| Jack | |
|
| Może masz brandowy soft od jakiegoś operatora? Jeżeli tak należy zmienić product code. _________________ |
||
| Imperator_Edi | |
|
| Nic nie zrozumiałem. Telefon mam kupiony nowy, sieć PLUS. Wcześniej mogłem się normalnie łączyć z komputerem za pomocą PC Suite, teraz w ogóle nie wykrywa. EDYCJA: Zmiana Product Code nic nie dała. I tak nie wykrywa żaden z programów od Nokii. Windows Media Player widzi go jako 5800 Xpress Music. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[5800 XM] Komputer nie widzi telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | arek00055 | |
[E52] Jak skonfigurować połączenie FTP telefon-komputer |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |
Problem z 5800wyświetla się jakiś licznik czy informacje na temat ekranu (sam nie wiem co) |
Pytania i Problemy z telefonami | dosior | |
Problem! 5800!Problem z instalacją |
Pytania i Problemy z telefonami | Lukas19911 | |
Problem z nokia 5800Przy połączeniach i przy budziku nie działa klawisz dotykowy. |
Pytania i Problemy z telefonami | przemeklukasz | |
Problem z nokią 5800Nie chce się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | ptychu | |
Problem z nokia 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
problem z nokią 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | Marlon75 | |