| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
Mam pytanie; dlaczego jak zainstaluje DiVx-a np. coreplayer,DiVxPlayer to mi sie filmy przycinają? Wina procesora? czy moze nie mam dobrego programu do odczytywania DivX-a? prosze o odpowiedz. (nie wiem czy tutaj z tym pytanie) Dzięki Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Nastepnym razem KOSZ. // patrikos23 |
||
| Jack | |
|
| a jaki format plików odtwarzasz? Twój telefon może nie pociągnąć wielkiej ilości klatek _________________ |
||
| borek691 | |
|
| chodzi mi o to zeby nie bawic sie zadnymi konwenterami. czyli z avi na mp4. mysle ze tez tu jest wina procka. mogl by wyciagac troche lepiej. Widocznie nie daje rady odtw. DiVx-a. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Nadal nie podałeś formatu filmu a to ważne. Przy większej ilości klatek tak jak np w mp4 filmy mogą się zacinać a przyczyną w znacznej mierze będzie procesor chociaż odtwarzacz też gra rolę. Próbowałeś july player? _________________ |
||
| borek691 | |
|
| Zaraz sprawdze. i napisz. Nie chodzą plynnie ale napewno lepiej niz Coreplayer. Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji edytuj. // patrikos23 |
||
| Jack | |
|
| Poszukaj więcej odtwarzaczy w s60v5. Jeżeli żaden nie będzie Ci przynosił porządanych rezultatów to nic już nie zrobisz _________________ |
||
| borek691 | |
|
| ok. dzieki. pzdr _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[ 5230 ] Zacinające się filmy |
Pytania i Problemy z telefonami | fiszkon | |
[E52] Zacinające się filmy |
Pytania i Problemy z telefonami | piniu | |
[Satio] Filmy z YouTube nie ładują się |
Pytania i Problemy z telefonami | bestiar | |
[C5-03] Gdzie zapisują się filmy z karty pamięci? |
Pytania i Problemy z telefonami | tokrzys14 | |
[5800] Nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | wlodi893 | |
[5800] Spóźniający się budzik |